hola

Un total de setanta-sis infants i adolescents dels dotze grups del Programa d’Acompanyament Educatiu (PAE) de les escoles Els Aigüerols, Bernat de Mogoda, Santa Perpètua i Santiga i dels instituts Estela Ibèrica i Rovira-Forns, han pintat un mural a una de les parets exteriors de l’Escola Bressol l’Espiga per explicar que ha representat per a ells i elles formar part del PAE durant aquest curs.

La pintura del mural ha estat un procés de creació col·lectiva en què han participat tots els nois i noies que hi assisteixen al PAE, amb l’acompanyament de les educadores del servei i l’assessorament i facilitació d’una il·lustradora i pintora mural. A partir de la imatge d’un arbre Baobab, que és el logotipus i el centre d’interès del servei, l’alumnat va proposar possibles imatges. Conjuntament van escollir les més representatives i, finalment, l’artista les va plasmar en un disseny final que va ser pintat a la paret pels infants, del 2 al 5 de maig.

El resultat és un mural «ple de colors i de significat, des dels vistosos colors dels troncs dels baobabs, inspirats en estampats africans que ens recorden l’origen d’aquest arbre i, a la vegada, el valor de la diversitat, fins a les il·lustracions que omplen el cel i mostren les activitats que els nois i les noies han fet en el PAE», expliquen els responsables del PAE. L’activitat posa fi al sisè curs del PAE, impulsat pel servei d’educació de l’Ajuntament de Santa Perpètua.


Foto: Infants del Programa d’Acompanyament Educatiu (PAE) amb el mural que han fet / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]