hola

Un total de setanta-sis infants i adolescents dels dotze grups del Programa d’Acompanyament Educatiu (PAE) de les escoles Els Aigüerols, Bernat de Mogoda, Santa Perpètua i Santiga i dels instituts Estela Ibèrica i Rovira-Forns, han pintat un mural a una de les parets exteriors de l’Escola Bressol l’Espiga per explicar que ha representat per a ells i elles formar part del PAE durant aquest curs.

La pintura del mural ha estat un procés de creació col·lectiva en què han participat tots els nois i noies que hi assisteixen al PAE, amb l’acompanyament de les educadores del servei i l’assessorament i facilitació d’una il·lustradora i pintora mural. A partir de la imatge d’un arbre Baobab, que és el logotipus i el centre d’interès del servei, l’alumnat va proposar possibles imatges. Conjuntament van escollir les més representatives i, finalment, l’artista les va plasmar en un disseny final que va ser pintat a la paret pels infants, del 2 al 5 de maig.

El resultat és un mural «ple de colors i de significat, des dels vistosos colors dels troncs dels baobabs, inspirats en estampats africans que ens recorden l’origen d’aquest arbre i, a la vegada, el valor de la diversitat, fins a les il·lustracions que omplen el cel i mostren les activitats que els nois i les noies han fet en el PAE», expliquen els responsables del PAE. L’activitat posa fi al sisè curs del PAE, impulsat pel servei d’educació de l’Ajuntament de Santa Perpètua.


Foto: Infants del Programa d’Acompanyament Educatiu (PAE) amb el mural que han fet / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]