hola

Aquesta setmana s'han iniciat les obres d'asfaltat de quatre vies de Santa Perpètua. Els carrers d'Ausiàs March i de Tierno Galván ja s'han executat i ahir es va procedir a pintar la senyalització. També han començat els treballs a l'avinguda de Jacint Verdaguer que està previst que finalitzin demà. En aquesta via es manté obert el sentit cap a La Llagosta. Els vehicles que circulen en direcció a Centre Vila son desviats pel Passeig de la Florida a excepció de l'autobús que es dona pas alternatiu.

D'altra banda, des de diumenge 29 de maig a la nit fins el divendres 2 de juny s' asfaltarà el carrer de Mar Adriàtic. Durant el dia es circularà amb normalitat, segons ha informat l'Ajuntament.

El Consistori ha adjudicat a l’empresa Agustí y Masoliver SA els treballs per un import de 538.202,68 euros. La millora del ferm es porta a terme a l’avinguda de Jacint Verdaguer, entre la rotonda dels Arbres Blancs i la línia de rodalies R8; al carrer del Mar Adriàtic, entre els carrers del Mar del Nord i del Vallès; al carrer d’Ausiàs March, entre l’avinguda de Girona i el carrer de Josep Carner; i al carrer de Tierno Galván, en el tram entre l’avinguda de Girona i el carrer de Pau Vila. L’ àmbit d’actuació és de 11.347,67m2.

Aquesta és la primera fase del pla d’asfaltat aprovat per l’Ajuntament on es preveu una inversió d’un milió d’euros.


Foto: Treballs d'asfaltat al carrer d'Ausiàs March aquest dimarts / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València
24 Maig 2024 12:15 - RedaccióLa propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València

La propera setmana començarà la prova pilot de la zona taronja en l’aparcament del carrer de València [ ... ]

El Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats
24 Maig 2024 11:38 - RedaccióEl Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats

El Casal Popular Pit Roig inaugura la seva nova seu situada a la plaça de l’Església amb activitats [ ... ]

Catorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central
24 Maig 2024 09:19 - RedaccióCatorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central

Catorze equips formats per alumnat de cicles formatius del grau superior d’automoció d’arreu de [ ... ]