hola

El Consell d'Adolescents de Santa Perpètua ha celebrat la seva tercera trobada després de la seva creació al mes de març. L’assetjament és el tema que estan treballant el CIM i el Consell d’adolescents i cap al mes de juny es faran públiques les seves peticions i aportacions específiques en aquest àmbit.

Aquest dimarts 17 de maig va tenir lloc a l'Institut Estela Ibèrica aquesta trobada que va comptar amb la participació de la directora del Centre de Recursos Pedagògics, Laura Girbau, que els va presentar una eina per poder denunciar situacions d'assetjament (UsApps) així com el Pla de les Escoles Lliures de Violència i diferents protocols d'actuació perquè els centres educatius esdevinguin espais segurs. Girbau va posar en coneixement aquests recursos per tal que els adolescents sàpiguen també quins són els seus drets. Durant la trobada també es van fer dinàmiques de grup.

Aquest és el primer curs que Santa Perpètua compta amb aquest òrgan de participació. El Consell d'adolescents treballarà sobre el bullying i ja des de la seva creació els membres del consell van deixar clar que volien que les seves aportacions no quedessin en paper mullat i que, de les conclusions i peticions que s’hi derivin d’aquest treball, hi hagin aplicacions reals.

La setmana vinent està prevista una nova trobada.


Foto: La trobada es va celebrar a l'Institut Estela Ibèrica / Regidoria d'Educació

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València
24 Maig 2024 12:15 - RedaccióLa propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València

La propera setmana començarà la prova pilot de la zona taronja en l’aparcament del carrer de València [ ... ]

El Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats
24 Maig 2024 11:38 - RedaccióEl Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats

El Casal Popular Pit Roig inaugura la seva nova seu situada a la plaça de l’Església amb activitats [ ... ]

Catorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central
24 Maig 2024 09:19 - RedaccióCatorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central

Catorze equips formats per alumnat de cicles formatius del grau superior d’automoció d’arreu de [ ... ]