hola

El Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) de l’Ajuntament de Santa Perpètua posa en marxa un cicle d’activitats per parlar de l’educació i la criança dels infants des de l’alegria i el compromís.

En total són quatre activitats obertes a tota la ciutadania i gratuïtes. La primera activitat serà una xerrada-taller que tindrà lloc el 25 de maig a les 18.30 hores al Centre Cívic Can Taió. El títol és Cuidar-se per cuidar i tal com explica el SOAF “estarà dedicada a parlar de la importància de cuidar-se personalment per tal de poder tenir cura dels fills i filles en bones condicions”. La sessió anirà a càrrec de la psicòloga familiar Celeste Vaiana que detalla que amb aquesta proposta les famílies podran “ampliar la mirada en aquest tema per transformar un aspecte que és clau en la criança”.

Programació fins al mes de juny

El 2 de juny, a la mateixa hora i ubicació, el SOAF posarà la mirada en l’adolescència amb una xerrada titulada Acompanyar en l’adolescència, una nova oportunitat per créixer com a mare o com a pare. El psicòleg i terapeuta familiar Gus Bas parlarà sobre “la primera gran crisi més o menys conscient de la nostra vida”. Aquesta xerrada anirà seguida, el 7 de juny, d’una sessió titulada Ok boomer! La Z t’ho explica on un grup d’adolescents explicarà com veu el món perquè la família pugui comprendre’ls millor. L’última activitat de la programació tindrà lloc el 9 de juny i es titula Educar per estimar la vida, a càrrec de la mestra, pedagoga i terapeuta familiar Eva Bach. El SOAF explica que l’objectiu d’aquesta xerrada és “oferir idees i pistes per educar des de l’alegria i l’entusiasme”. Durant les activitats, les famílies podran utilitzar el servei de ludoteca.

Les sessions són d’accés lliure i gratuïtes, però cal reserva plaça enviant un missatge de whastapp al 606 405 744 indicant el nom i nombre de persones assistents o a través d'aquest formulari. El Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies té l’objectiu d’oferir suport a les famílies i resoldre els dubtes que puguin tenir sobre l’educació i criança dels seus infants. El SOAF fa consultes individuals a famílies i les persones interessades poden trucar al 93 579 25 24 o enviar un correu electrònic a soaf.santaperpetua@itinere.cat.


Foto: El SOAF es va endegar el mes de març / Free Pik

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]