hola

El Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) de l’Ajuntament de Santa Perpètua posa en marxa un cicle d’activitats per parlar de l’educació i la criança dels infants des de l’alegria i el compromís.

En total són quatre activitats obertes a tota la ciutadania i gratuïtes. La primera activitat serà una xerrada-taller que tindrà lloc el 25 de maig a les 18.30 hores al Centre Cívic Can Taió. El títol és Cuidar-se per cuidar i tal com explica el SOAF “estarà dedicada a parlar de la importància de cuidar-se personalment per tal de poder tenir cura dels fills i filles en bones condicions”. La sessió anirà a càrrec de la psicòloga familiar Celeste Vaiana que detalla que amb aquesta proposta les famílies podran “ampliar la mirada en aquest tema per transformar un aspecte que és clau en la criança”.

Programació fins al mes de juny

El 2 de juny, a la mateixa hora i ubicació, el SOAF posarà la mirada en l’adolescència amb una xerrada titulada Acompanyar en l’adolescència, una nova oportunitat per créixer com a mare o com a pare. El psicòleg i terapeuta familiar Gus Bas parlarà sobre “la primera gran crisi més o menys conscient de la nostra vida”. Aquesta xerrada anirà seguida, el 7 de juny, d’una sessió titulada Ok boomer! La Z t’ho explica on un grup d’adolescents explicarà com veu el món perquè la família pugui comprendre’ls millor. L’última activitat de la programació tindrà lloc el 9 de juny i es titula Educar per estimar la vida, a càrrec de la mestra, pedagoga i terapeuta familiar Eva Bach. El SOAF explica que l’objectiu d’aquesta xerrada és “oferir idees i pistes per educar des de l’alegria i l’entusiasme”. Durant les activitats, les famílies podran utilitzar el servei de ludoteca.

Les sessions són d’accés lliure i gratuïtes, però cal reserva plaça enviant un missatge de whastapp al 606 405 744 indicant el nom i nombre de persones assistents o a través d'aquest formulari. El Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies té l’objectiu d’oferir suport a les famílies i resoldre els dubtes que puguin tenir sobre l’educació i criança dels seus infants. El SOAF fa consultes individuals a famílies i les persones interessades poden trucar al 93 579 25 24 o enviar un correu electrònic a soaf.santaperpetua@itinere.cat.


Foto: El SOAF es va endegar el mes de març / Free Pik

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]