hola

 

Les empreses Lípidos Santiga i Vandemoortele patrocinaran amb 13.000 euros la Cursa Popular Els 10 de Santa, que celebra la seva tretzena edició i tindrà lloc el 5 de juny en el marc de la 23ª Festa de l’Esport. L’aportació d’ambdues empreses també es destina a finançar els cros escolars i la festa de l'esport de quatre centres educatius del municipi.

L'acte protocol·lari de signatura del conveni de patrocini es va realitzar el 25 de maig a l'Ajuntament de Santa Perpètua amb la presència de l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, el conseller delegat de Lípidos Santiga, Francisco Soler, i la responsable de la planta de Santa Perpètua de Vandemoortele, Cristina Varea. Lípidos Santiga, que aporta 10.000 euros, col·labora amb la cursa des de la primera edició, mentre que Vandermoortele, per tercera vegada seguida, fa una aportació de 3.000 euros. Els anys 2020 i 2021 la cursa no es va celebrar a causa de la pandèmia. La Regidoria d'Esports ha informat que totes les curses mobilitzen entre 800 i 900 atletes.

Durant aquest acte protocol·lari es va realitzar una breu explicació de les dotze edicions celebrades fins ara de la cursa i es va destacar l'eslògan de la festa d'aquesta edició 'EsportivaMENT',vinculat a la salut emocional.

Els representants de les empreses Lípidos Santiga i Vandermoortele van destacar que l'sport és educació, formació, cultura i salut. Cristina Varea va explicar que era el primer cop que participa en aquesta experiència i va destacar que "la salut emocional és un pilar molt important en el temps que estem visquem" i va afegir que "l'esport és una peça fonamental per a la salut mental"

La responsable de la planta de Santa Perpètua de Vandemoortele, Cristina Varea, confia que en aquesta edició es comenci a reactivar la participació a la cursa i que de cara a properes edicions es recuperi la xifra del miler de participants que es va assolir.


Foto: Isabel Garcia, Cristina Varea i Francisco Soler, durant l'acte protocol·lari / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres
11 Abr 2024 10:09 - RedaccióNova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres

Aquest divendres 12 d'abril Ràdio Santa Perpètua oferirà una altra edició del programa radiofònic [ ... ]

El jurat de Viles Florides visita Santa Perpètua
10 Abr 2024 12:13 - RedaccióEl jurat de Viles Florides visita Santa Perpètua

El jurat de Viles Florides ha visitat Santa Perpètua per comprovar la situació de les zones verdes [ ... ]

El CUAP de Santa Perpètua podrà atendre unes 30.000 visites a l'any
10 Abr 2024 11:52 - RedaccióEl CUAP de Santa Perpètua podrà atendre unes 30.000 visites a l'any

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua està preparat per atendre [ ... ]