hola

 

Les empreses Lípidos Santiga i Vandemoortele patrocinaran amb 13.000 euros la Cursa Popular Els 10 de Santa, que celebra la seva tretzena edició i tindrà lloc el 5 de juny en el marc de la 23ª Festa de l’Esport. L’aportació d’ambdues empreses també es destina a finançar els cros escolars i la festa de l'esport de quatre centres educatius del municipi.

L'acte protocol·lari de signatura del conveni de patrocini es va realitzar el 25 de maig a l'Ajuntament de Santa Perpètua amb la presència de l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, el conseller delegat de Lípidos Santiga, Francisco Soler, i la responsable de la planta de Santa Perpètua de Vandemoortele, Cristina Varea. Lípidos Santiga, que aporta 10.000 euros, col·labora amb la cursa des de la primera edició, mentre que Vandermoortele, per tercera vegada seguida, fa una aportació de 3.000 euros. Els anys 2020 i 2021 la cursa no es va celebrar a causa de la pandèmia. La Regidoria d'Esports ha informat que totes les curses mobilitzen entre 800 i 900 atletes.

Durant aquest acte protocol·lari es va realitzar una breu explicació de les dotze edicions celebrades fins ara de la cursa i es va destacar l'eslògan de la festa d'aquesta edició 'EsportivaMENT',vinculat a la salut emocional.

Els representants de les empreses Lípidos Santiga i Vandermoortele van destacar que l'sport és educació, formació, cultura i salut. Cristina Varea va explicar que era el primer cop que participa en aquesta experiència i va destacar que "la salut emocional és un pilar molt important en el temps que estem visquem" i va afegir que "l'esport és una peça fonamental per a la salut mental"

La responsable de la planta de Santa Perpètua de Vandemoortele, Cristina Varea, confia que en aquesta edició es comenci a reactivar la participació a la cursa i que de cara a properes edicions es recuperi la xifra del miler de participants que es va assolir.


Foto: Isabel Garcia, Cristina Varea i Francisco Soler, durant l'acte protocol·lari / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]