hola

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’Escola Santa Perpètua organitza aquest dissabte la 24a Festa de la Primavera. Les activitats s’iniciaran a les 9 hores a la porta del centre amb les tradicionals curses, amb el suport de la Regidoria d'Esports, per després accedir al recinte de l’escola on tindran lloc tallers i jocs. Una desena d’entitats també ha confirmat la seva participació en l’esdeveniment, que es clourà amb una festa de l’escuma i amb el lliurament de premis de les curses i del concurs de dibuix.

Les inscripcions a les curses es pot realitzar el mateix dissabte a les 8.30 h.La presidenta de l'AFA Escola Santa Perpètua, Cristina Pérez, ha destacat que ja hi ha 140 inscripcions fetes per a les curses però que el mateix dia també s'acceptaran nous corredors.

Les portes de l'Escola Santa Perpètua s'obriran a les 10.30 del matí amb totes les activitats obertes per a totes les edats, una mostra d'entitats locals, festa de l'escuma i lliurament de premis, segons ha explicat Pérez.La presidenta de l'AFA de l'Escola Santa Perpètua ha enumerat algunes de les activitats que es podran fer dissabte a la festa com gaudir de ludoteca infantil, jocs gegants, inflables i circuits de tricicles, entre d'altres.Cristina Pérez ha convidat la ciutadania a passar-se per la Festa de la Primavera de l'AFA de l'Escola Santa Perpètua on també hi haurà actuacions d'algunes entitats locals i servei de bar.


Foto: Festa de la Primavera a l'Escola Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Aula del Parc proposa un itinerari naturalista per Gallecs
26 Maig 2023 10:11 - RedaccióL’Aula del Parc proposa un itinerari naturalista per Gallecs

L’Aula del Parc proposa per a aquest diumenge  28 de maig un itinerari naturalista per Gallecs [ ... ]

La Policia Local organitza demà la festa de cloenda de l’educació viària
25 Maig 2023 12:14 - RedaccióLa Policia Local organitza demà la festa de cloenda de l’educació viària

Demà divendres, la Policia Local celebrarà la XIV Festa cloenda de l’educació viària en un acte [ ... ]

Interns de presons catalanes han col·laborat perquè el vessament d'oli vegetal no arribi al Besòs
25 Maig 2023 11:38 - RedaccióInterns de presons catalanes han col·laborat perquè el vessament d'oli vegetal no arribi al Besòs

Interns dels centres penitenciaris catalans han col·laborat en una actuació de l’Agència Catalana [ ... ]