hola

L'Escola Bernat de Mogoda celebra aquest divendres 27 de maig la Festa de l'Esport. El centre i l'AMPA volen que infants i famílies gaudeixin d’una tarda plena d’activitats esportives. La festa començarà a les 16.45 hores i s'han programat per a l'alumnat patinatge, bàsquet, taekwondo i atletisme; i per a adults, zumba, defensa personal, atletisme i mindfulness. A més, se celebrarà un campionat de futbol que ha tingut molta demanda. Els equips seran mixtes i es distribuiran en dues categories; nascuts entre 2010 i 1012 i entre 2013 i 2015. També hi haurà circ i paradetes solidàries. L'AMPA del centre educatiu ha informat que aquesta activitat "arriba per quedar-s’hi".

El director de l'Escola Bernat de Mogoda, Fran Moro, ha explicat que el projecte educatiu del centre treballa molt a nivell emocional i esportiu i juntament amb l'AMPA es va decidir fer un gir i plantejar una tarda esportiva i lúdica en un dia lectiu ja que per muntar el cros l'entitat no arriba a temps per organitzar-la.

La presidenta de l'AMPA del Bernat de Mogoda, Aurora Chamorro, ha detallat les activitats que es podran fer aquesta tarda a la Festa de l'Esport.

Fran Moro ha explicat que la nova direcció del Bernat es va plantejar com un dels objectius obrir les portes de l'escola a les famílies i implementar un pla de convivència on es crei un caliu de la comunitat educativa que afavoreixi l'aprenentatge.També hi haurà un partit de futbol entre pares i mestres. Moro ha insistit que s'han ofert moltes activitats, però el futbol és un esport amb molts seguidors.

Aquesta tarda de 16.45 a 20.30h l'Escola Bernat de Mogoda i l'AMPA del centre ofereixen una Festa de l'Esport amb diverses activitats i oberta a la ciutadania.


Foto: Edició de 2019 del Cros escolar de l'Escola Bernat de Mogoda / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]