hola

La Xarxa de Centres Cívics organitzarà del 30 de maig al 9 de juny les portes obertes dels Centres Cívics sota el lema Als cívics tothom encaixa. La proposta per aquestes dues setmanes és la de poder accedir a les activitats que es realitzen als sis centres cívics de Santa Perpètua sense inscripció prèvia. Com que hi ha aforament, les persones que hi vulguin participar entraran a les activitats triades en ordre d’arribada. Les activitats estan adreçades a públic adult i, en cas de les activitats infantils o familiars, estaran especificades per tal que ningú no es quedi fora. A la web del SocioculturalSPM es podran consultar les diferents activitats i horaris previstos als sis Centres Cívics de Santa Perpètua. Des de gimnàstica a activitats de ball o d’activació de la ment són només una mostra del que es podrà realitzar durant aquestes dues setmanes de portes obertes.

Els Centres Cívics són un espai de trobada i relació ciutadana on es poden, a més, realitzar activitats de tot tipus i per a totes les persones. Les portes obertes dels Centres Cívics volen mostrar a la ciutadania què s’hi fa per tal de sumar-hi més usuaris i oferir oportunitats de lleure, salut o formació a la població.

Per cloure aquestes dues setmanes de portes obertes, la Xarxa de Centres Cívics ha organitzat una festa de cloenda al parc Municipal el divendres 10 de juny. El programa començarà a les 17 hores i s’oferiran activitats d’àmbits diferents com ara classes de Salsa i Bachata, Qi-Gong, Ioga, tallers i exposicions, exhibicions de Zumba, Bollybood, Sevillanes, Flamenc, Country, balls en línea, dansa del ventre i escacs.

Paral·lelament, s’han programat també tres tallers de circ pels diferents espais del parc, un aeri, un d’equilibri i un de malabars on podran participar infants joves i adults. A més, hi haurà dinamització amb un karaoke. La Xarxa de Centres Cívics ha volgut agrair a les entitats la seva participació tant en la programació de les portes obertes com en la festa de cloenda.


Foto: Activitat a un centre cívic / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]