hola

La Xarxa de Centres Cívics organitzarà del 30 de maig al 9 de juny les portes obertes dels Centres Cívics sota el lema Als cívics tothom encaixa. La proposta per aquestes dues setmanes és la de poder accedir a les activitats que es realitzen als sis centres cívics de Santa Perpètua sense inscripció prèvia. Com que hi ha aforament, les persones que hi vulguin participar entraran a les activitats triades en ordre d’arribada. Les activitats estan adreçades a públic adult i, en cas de les activitats infantils o familiars, estaran especificades per tal que ningú no es quedi fora. A la web del SocioculturalSPM es podran consultar les diferents activitats i horaris previstos als sis Centres Cívics de Santa Perpètua. Des de gimnàstica a activitats de ball o d’activació de la ment són només una mostra del que es podrà realitzar durant aquestes dues setmanes de portes obertes.

Els Centres Cívics són un espai de trobada i relació ciutadana on es poden, a més, realitzar activitats de tot tipus i per a totes les persones. Les portes obertes dels Centres Cívics volen mostrar a la ciutadania què s’hi fa per tal de sumar-hi més usuaris i oferir oportunitats de lleure, salut o formació a la població.

Per cloure aquestes dues setmanes de portes obertes, la Xarxa de Centres Cívics ha organitzat una festa de cloenda al parc Municipal el divendres 10 de juny. El programa començarà a les 17 hores i s’oferiran activitats d’àmbits diferents com ara classes de Salsa i Bachata, Qi-Gong, Ioga, tallers i exposicions, exhibicions de Zumba, Bollybood, Sevillanes, Flamenc, Country, balls en línea, dansa del ventre i escacs.

Paral·lelament, s’han programat també tres tallers de circ pels diferents espais del parc, un aeri, un d’equilibri i un de malabars on podran participar infants joves i adults. A més, hi haurà dinamització amb un karaoke. La Xarxa de Centres Cívics ha volgut agrair a les entitats la seva participació tant en la programació de les portes obertes com en la festa de cloenda.


Foto: Activitat a un centre cívic / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres
11 Abr 2024 10:09 - RedaccióNova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres

Aquest divendres 12 d'abril Ràdio Santa Perpètua oferirà una altra edició del programa radiofònic [ ... ]

El jurat de Viles Florides visita Santa Perpètua
10 Abr 2024 12:13 - RedaccióEl jurat de Viles Florides visita Santa Perpètua

El jurat de Viles Florides ha visitat Santa Perpètua per comprovar la situació de les zones verdes [ ... ]

El CUAP de Santa Perpètua podrà atendre unes 30.000 visites a l'any
10 Abr 2024 11:52 - RedaccióEl CUAP de Santa Perpètua podrà atendre unes 30.000 visites a l'any

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua està preparat per atendre [ ... ]