hola

L'Escola Bernat de Mogoda ha valorat molt positivament la primera edició de la Festa de l'Esport. El centre i l'AMPA van organitzar el divendres 27 de maig una tarda plena d’activitats esportives. El centre i l'AMPA s'han mostrat satisfets amb la implicació de les famílies i l'alumnat en aquesta activitat que tindrà continuïtat en properes edicions.

El director de l'Escola Bernat de Mogoda, Fran Moro, ha explicat que un dels objectius de l'equip directiu és obrir les portes de l'escola a les famílies i organitzar activitats culturals i esportives on tothom participi i aquesta primera experiència "ha sortit bastant bé". El director de l'escola s'ha mostrat també satisfet amb la implicació de l'alumnat, principalment en les proves d'atletisme i de futbol sala. Fran Moro ha informat que es vol recuperar el cros escolar amb el recorregut per l'exterior del centre que aquest any no s'ha pogut programat. El director també ha expressat que "un punt cabdal del projecte educatiu és l'educació emocional i esportiva".

La representant de l'AMPA, Laura Corbo, expressava també la seva satisfacció per la implicació de les famílies en la festa i explicava que la participació dels adults en defensa personal i mindfulness eren algunes qüestions que caldria millorar en properes edicions. Corbo també va indicar que les diferents curses d'atletisme van registrar molta participació, també d'infants de fora del centre. per últim va expressar que "la festa de l'esport ha arribat per quedar-s’hi"

La festa va programar per a l'alumnat patinatge, taekwondo i atletisme; i per a adults, zumba, defensa personal, atletisme i mindfulness. A més, es va celebrar un campionat de futbol que va finalitzar amb un partit entre professorat i pares i mares. El director de l'Escola Bernat de Mogoda, Fran Moro, ha explicat que de cara a properes edicions es vol incorporar altres esports de pala i raqueta..


Foto: Partit de futbol sala / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]