hola

L'Escola Bernat de Mogoda ha valorat molt positivament la primera edició de la Festa de l'Esport. El centre i l'AMPA van organitzar el divendres 27 de maig una tarda plena d’activitats esportives. El centre i l'AMPA s'han mostrat satisfets amb la implicació de les famílies i l'alumnat en aquesta activitat que tindrà continuïtat en properes edicions.

El director de l'Escola Bernat de Mogoda, Fran Moro, ha explicat que un dels objectius de l'equip directiu és obrir les portes de l'escola a les famílies i organitzar activitats culturals i esportives on tothom participi i aquesta primera experiència "ha sortit bastant bé". El director de l'escola s'ha mostrat també satisfet amb la implicació de l'alumnat, principalment en les proves d'atletisme i de futbol sala. Fran Moro ha informat que es vol recuperar el cros escolar amb el recorregut per l'exterior del centre que aquest any no s'ha pogut programat. El director també ha expressat que "un punt cabdal del projecte educatiu és l'educació emocional i esportiva".

La representant de l'AMPA, Laura Corbo, expressava també la seva satisfacció per la implicació de les famílies en la festa i explicava que la participació dels adults en defensa personal i mindfulness eren algunes qüestions que caldria millorar en properes edicions. Corbo també va indicar que les diferents curses d'atletisme van registrar molta participació, també d'infants de fora del centre. per últim va expressar que "la festa de l'esport ha arribat per quedar-s’hi"

La festa va programar per a l'alumnat patinatge, taekwondo i atletisme; i per a adults, zumba, defensa personal, atletisme i mindfulness. A més, es va celebrar un campionat de futbol que va finalitzar amb un partit entre professorat i pares i mares. El director de l'Escola Bernat de Mogoda, Fran Moro, ha explicat que de cara a properes edicions es vol incorporar altres esports de pala i raqueta..


Foto: Partit de futbol sala / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres
11 Abr 2024 10:09 - RedaccióNova edició del Línia Directa amb l'alcaldessa aquest divendres

Aquest divendres 12 d'abril Ràdio Santa Perpètua oferirà una altra edició del programa radiofònic [ ... ]

El jurat de Viles Florides visita Santa Perpètua
10 Abr 2024 12:13 - RedaccióEl jurat de Viles Florides visita Santa Perpètua

El jurat de Viles Florides ha visitat Santa Perpètua per comprovar la situació de les zones verdes [ ... ]

El CUAP de Santa Perpètua podrà atendre unes 30.000 visites a l'any
10 Abr 2024 11:52 - RedaccióEl CUAP de Santa Perpètua podrà atendre unes 30.000 visites a l'any

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua està preparat per atendre [ ... ]