hola

 

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert les inscripcions per participar en una sessió informativa sobre els recursos dels ajuts i subvencions municipals i de Next Generation que la ciutadania pot aprofitar per rehabilitar edificis i instal·lar ascensors.

El regidor d’Habitatge, Sergi Hernández, ha explicat que el Consistori perpetuenc ha arribat a un acord amb el Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Barcelona, responsable d’una de les Oficines Tècniques de Rehabilitació, per tal de poder organitzar aquestes sessions informatives, que s’adrecen a les associacions de veïns, les administradores de finques i la ciutadnia de Santa Perpètua que hi tinguin interès. El regidor ha detallat que per a l’organització d’aquesta sessió informativa, l’Ajuntament obre “un termini mínim de quinze dies per tal que totes les persones interessades en assistir-hi enviïn un correu electrònic a habitatge@staperpetua.cat manifestant el seu interès en assitir i en rebre possible informació posterior relacionada”. Des d’aquest servei municipal, es contactarà a les persones i comunitats interessades per concertar les visites on s’explicaran de manera personalitzada a quins recursos d’ajuts de rehabilitació i instal·lació d’ascensors poden accedir.

Dilluns 23 de maig es va obrir el termini per presentar sol·licituds al programa d’ajuts de rehabilitació d’edificis del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l’Estat, finançat per la Unió Europea a través dels fons Next Generation. Properament també s’obriran els terminis per als programes de millora de l’eficiència energètica en habitatges (7 de juny) i per a l’elaboració del llibre de l’edifici per a la rehabilitació i la redacció de projectes de rehabilitació (20 juny), també inclosos en aquest pla.


Foto: Ascensor en un bloc d'habitatges de Can Folguera antic / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]