hola

El Cercle de Recerques i Estudis Mogoda (CREM), l’Associació d’Amics de Santiga i el Cineclub Cisco de Can Mosenya organitzen aquest dissabte 4 de juny una programació commemorativa del Dia Mundial del Medi Ambient. Les entitats locals celebren la setena edició d’aquesta jornada amb tres activitats i recuperen el format d'abans de la pandèmia.

El programa començarà a les 18.30 hores amb una sortida naturalista a càrrec de l'entitat local ACRES. El punt de trobada serà el safareig de Santiga. Després de la passejada, a les 20.30 h tothom que vulgui podrà fer un sopar de carmanyola a l'Hort del Rector. I per finalitzar, a les 21.30 h dins de l’església, es projectarà la pel·lícula La Mia i el lleó blanc. La Mia és una noia d'onze anys que comença una relació extraordinària amb el Charlie, un cadell de lleó blanc nascut a la granja de lleons dels seus pares a Sud-àfrica. Durant tres anys, creixen junts i viuen una amistat incondicional, però el Charlie es converteix en un lleó adult i la Mia descobreix que el volen vendre. És en aquest moment que decideix emprendre un viatge a través de la sabana per trobar una terra on el Charlie pugui viure en llibertat. També, durant la jornada qui ho desitgi podrà visitar l'església de Santiga.

El president del CREM, Pere Garcia, ha recordat que van començar a celebrar aquesta diada al 2015 i que només es va deixar de fer el 2020 per culpa de la pandèmia. Garcia ha expressat que aquest any es recuperen totes les activitats que formaven part de la programació i ha apuntat que al sopar també caldrà portar les begudes de casa.Sobre la projecció de la pel·lícula, el president del CREM ha explicat que repeteixen ubicació perquè a l'hort hi ha més humitat i a l'església va agradar molt.

Pere Garcia ha comentat que tothom que vulgui fer la sortida naturalista es trobarà al safareig de Santiga on l'entitat ACRES decidirà quina ruta fer per tal que pugui ser la més interessant per al grup de persones participants.També anima la ciutadania a assistir en aquesta jornada del Medi Ambient no sols per gaudir sinó per reivindicar la conservació d'aquest espai natural i rural que no està totalment protegit.


Foto: La sortida naturalista anirà a càrrec d'ACRES / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]