hola

El Consistori té garantit aquest servei a les famílies i ha incrementat la dotació d'aquestes partides un 32,31% aquest 2022 en relació a l'any passat

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda destina més de mig milió d’euros l’any en ajuts directes a l’alimentació i a cobrir les necessitats bàsiques de les persones vulnerables del nostre municipi. El Consistori vol posar en valor els programes alimentaris municipals per a famílies vulnerables i sortir al pas de les acusacions realitzades per la persona que acampa a la plaça de la Vila i les que li donen suport.

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha insistit un cop més que l’Ajuntament té garantit aquest servei a les famílies i ha detallat que a més d’aquest import, el Consistori ofereix el servei del magatzem municipal d’aliments, que gestiona l’entitat Cabàs Solidari, una entitat local del voluntariat.

La primera edil ha explicat que les línies municipals d’ajuts a l’alimentació suposen un model que funciona des de fa anys a Santa Perpètua i que té per objectiu no estigmatitzar les persones vulnerables i usuàries d’aquests serveis. Les necessitats es cobreixen mitjançant diferents ajuts com són les beques menjador per a les escoles bressol i primària, del campus i dels casals d’estiu, les de la gent gran, els àpats a domicili, el Cabàs Solidari i els ajuts socials d’emergència, entre d’altres. Aquestes partides s’han incrementat un 32,31% respecte l’any 2021 i un 24,46% en els darrers quatre anys.

"Som un municipi on posem les persones al centre i per això aquest 2022 destinem 4 milions d’euros del pressupost ordinari directament a les polítiques socials, amb un increment del 18,26% respecte l’any 2021", ha manifestat l’alcaldessa. Isabel Garcia també ha destacat què "no és de rebut que se’ns acusi de no assistir a la nostra ciutadania quan no és així, nosaltres complim amb el nostre deure de protegir totes i tots els perpetuencs i perpetuenques que es troben en situació de vulnerabilitat i ho fem de manera organitzada i supervisada pels nostres Serveis Socials municipals".

L’alcaldessa de Santa Perpètua ha asseverat novament que no entén la relació entre aquest servei que el Consistori ja garanteix a la població i la reivindicació de la llibertat del periodista basc Pablo González detingut a Polònia, que defensa la persona acampada a la plaça de la Vila des de dilluns 6 de juny.


Foto: Ajuntament de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]