hola

El Punt Jove de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha programat per aquesta tarda una xerrada sobre Estudiar a l’estranger que es podrà seguir a través d’un directe des del seu compte d’Instagram @puntjove. La sessió començarà a les 17.30 hores i anirà a càrrec de l’associació Obre’t’Ebre.

Es tracta d’una xerrada informativa que es dirigeix a joves de Santa Perpètua. El Punt Jove ofereix aquesta xerrada a través de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ). La xerrada “pot ser un recurs molt interessant per als joves de Santa Perpètua que vulguin informar-se sobre treballar a l’estranger”, afirma el regidor de Joventut de l’Ajuntament, Marçal Solà. A través d’aquesta xerrada es vol oferir una visió sobre les diferents oportunitats i programes que hi ha per estudiar a l’estranger; motivar i fomentar els estudis a l’estranger i descriure els programes d’educació formal que s’ofereixen.

Obre’t’Ebre explicarà quines són les agències que gestionen aquests estudis, com es poden convalidar estudis secundaris i altres qüestions sobre el batxillerat internacional o cicles formatius i beques. Està previst que la xerrada a l’Instagram @puntjove duri uns 45 minuts i després hi haurà torn de preguntes.

L'informador juvenil de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Nil Altayó, ha destacat que aquesta xerrada posarà llum a totes les possibilitats d'estudiar ESO, Batxillerat, Cicles Formatius, intercanvis o estudis universitaris. Altayó ha destacat que l'associació Obre't'Ebre es dedica a mobilitat internacional laboral i d'estudis.

Per assistir a la xerrada només caldrà connectar-se a les 17.30 h al canal d'instagram @puntjove. Nil Altayó ha insistit que després de la xerrada s'obrirà un torn de preguntes entre els assitents.


Foto: El Punt Jove organitza l'activitat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua
21 Jun 2024 09:22 - RedaccióL’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua

  El primer cap de setmana de funcionament del parc d’Aigua va registrar incidències en el funcionament [ ... ]

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]