hola

El Punt Jove de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha programat per aquesta tarda una xerrada sobre Estudiar a l’estranger que es podrà seguir a través d’un directe des del seu compte d’Instagram @puntjove. La sessió començarà a les 17.30 hores i anirà a càrrec de l’associació Obre’t’Ebre.

Es tracta d’una xerrada informativa que es dirigeix a joves de Santa Perpètua. El Punt Jove ofereix aquesta xerrada a través de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ). La xerrada “pot ser un recurs molt interessant per als joves de Santa Perpètua que vulguin informar-se sobre treballar a l’estranger”, afirma el regidor de Joventut de l’Ajuntament, Marçal Solà. A través d’aquesta xerrada es vol oferir una visió sobre les diferents oportunitats i programes que hi ha per estudiar a l’estranger; motivar i fomentar els estudis a l’estranger i descriure els programes d’educació formal que s’ofereixen.

Obre’t’Ebre explicarà quines són les agències que gestionen aquests estudis, com es poden convalidar estudis secundaris i altres qüestions sobre el batxillerat internacional o cicles formatius i beques. Està previst que la xerrada a l’Instagram @puntjove duri uns 45 minuts i després hi haurà torn de preguntes.

L'informador juvenil de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Nil Altayó, ha destacat que aquesta xerrada posarà llum a totes les possibilitats d'estudiar ESO, Batxillerat, Cicles Formatius, intercanvis o estudis universitaris. Altayó ha destacat que l'associació Obre't'Ebre es dedica a mobilitat internacional laboral i d'estudis.

Per assistir a la xerrada només caldrà connectar-se a les 17.30 h al canal d'instagram @puntjove. Nil Altayó ha insistit que després de la xerrada s'obrirà un torn de preguntes entre els assitents.


Foto: El Punt Jove organitza l'activitat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]