hola

Els Aigüerols va celebrar divendres 17 de juny la seva darrera Nit d’Escola. L’AFA juntament amb el centre van organitzar una tarda-nit especial amb jocs inflables d’aigua, un concert del grup d’animació infantil local La Belluga i un sopar de germanor. A més, l’alumnat va poder-se fotografiar gràcies a una màquina instantània que es va instal·lar al pati del centre.

Famílies d’alumnat actual i passat van assistir a la festa que va esdevenir un comiat a tretze anys d’Escola Els Aigüerols a l’edifici de serveis educatius, ubicat al carrer de Garcia Nieto. El proper any el centre es fusiona amb l’Institut-Escola Santiga i l’actual edifici passarà a ser l’escola d’adults del municipi.

A la festa de comiat va assistir també la directora que va veure néixer l’escola, Dora Martínez i l’AFA va reconèixer la tasca del professorat, personal no docent i ambdues direccions del centre, l’antiga i l’actual.

L’Escola Els Aigüerols va néixer el curs 2009-2010 amb el compromís de la Generalitat de construcció d’un edifici a l’antic camp de futbol, a l’avinguda de Santiga. Durant aquests anys, la comunitat educativa d’Els Aigüerols s’ha caracteritzat per la seva reivindicació en defensa de la continuïtat del projecte educatiu i la construcció de l’edifici.

El president de l’AFA, José María Villaescusa, va expressar que la darrera Nit d’Escola era només un comiat a el nom d’Els Aigüerols perquè la comunitat educativa continua i s’amplia el proper any malgrat tot va voler destacar l’emotivitat de la festa. Villaescusa va voler posar en valor la lluita i reivindicació de la comunitat educativa d’Els Aigüerols durant tretze anys així com la seva capacitat d’adaptació a les diferents situacions sobrevingudes. El president de l’AFA va mostrar-se optimista amb la fusió amb l’Institut Escola Santiga.

Per la seva part, el director d’Els Aigüerols i director el proper curs de l’Institut Escola Santiga, Robert Compta, manifestava que després de dos anys sense celebrar la Nit d’Escola tornava a fer-se per acomiadar ara un edifici. Tot i això, Compta expressava que no és el final d’Els Aigüerols perquè el proper curs «la família s’amplia».


Foto: La Belluga va oferir un concert al pati de l'escola / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021
29 Jul 2022 08:04 - NataliaL’OMIC augmenta en un 60% les resolucions favorables durant el 2021

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) ha augmentat en un 60% les resolucions [ ... ]

El Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments
29 Jul 2022 08:02 - NataliaEl Mercat tancarà del 8 al 21 d’agost per realitzar manteniments

El Mercat Municipal de Santa Perpètua romandrà tancat al públic entre el 8 i el 21 d’agost amb [ ... ]

Aquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua
28 Jul 2022 09:39 - NataliaAquest divendres finalitzen els Casals d’estiu de Santa Perpètua

El divendres 29 de juliol finalitzen les activitats infantils i juvenils de les diferents propostes [ ... ]