hola

L'alumnat del Taller d'escriptura creativa de l'Associació de la Gent Gran de Santa Perpètua ha presentat el llibre Els amics de les lletres en un acte que s'ha celebrat aquest dilluns 27 de juny al Casal Cívic. La publicació consta de 63 relats i poesies, escrites pel professor i tretze alumnes d'aquest taller. El llibre està dedicat a Llorenç Gutiérrez , ex president de l'entitat que va morir durant la pandèmia, víctima de la Covid-19 i també ret homenatge a Emilio Medina, antic membre del club de lectura.

L'alcaldessa, Isabel Garcia, va destacar que l'entitat fa gairebé 20 anys que es va crear i va felicitar al taller per aquest treball que "fomenta l'escriptura i la lectura". També va recordar a l'expresident de l'entitat Llorenç Gutiérrez.

El tècnic de Gent Gran de l'Ajuntament, Àlex Agramunt, va destacar que el llibre surt de les idees i pensaments de l'alumnat del taller d'escriptura que recull records, esdeveniments, i l'experiència vital dels autors i que "és un projecte que val molt la pena"

El professor del taller d'escriptura, Àngel Climent, es va mostrar molt content del treball realitzat i va tenir també paraules de record per al expresident de l'entitat, Llorenç Gutiérrez. També va desitjar trobar cares noves a la propera temporada del taller d'escriptura.

Durant l'acte els autors i autores dels escrits van recitar o llegir alguns dels seus poemes o relats.

L'acte de presentació del llibre Els amics de les lletres de l'alumnat del Taller d'escriptura creativa de l'Associació de la Gent Gran va comptar amb l'assistència de l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, la regidora de Gent Gran, Ana Bajo i el tinent d'alcaldia de l'Area de Ciutadania i Serveis a les Persones, Pere García.


Foto:Un moment de la presentació del llibre / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Comencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports
17 Jun 2024 09:29 - RedaccióComencen les matrícules a Activitats, cursos, tallers, art i esports

Del 17 al 28 de juny és el període de matrícula i reserva de plaça de les diverses opcions que ofereix [ ... ]

'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació
17 Jun 2024 12:29 - Redacció'Eines per ajudar els fills i filles a créixer' tanca el cicle de xerrades online d'Educació

La Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Santa Perpètua finalitza avui el nou cicle de xerrades online [ ... ]

La R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet
17 Jun 2024 09:22 - RedaccióLa R3 recupera aquest dilluns el servei habitual i arriba fins a Barcelona i l'Hospitalet

Avui dilluns 17 de juny s'ha recuperat la normalitat a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]