hola

L'Associació de Veïns i Veïnes Gaudeix Mas Costa organitza la seva festa de barri l’1, 8 i 9 de juliol al parc d’Europa. Un taller de pintura obrirà el programa l’1 de juliol. Serà a partir de les 18.30 hores quan tothom que vulgui podrà dibuixar un gran cartell per penjar els dies següents de festa. A més hi haurà jocs d’aigua per als infants. Totes aquestes activitats es realitzaran davant del parc infantil.

El divendres 8 de juliol a partir de les 19 h Gaudeix Mas Costa ha organitzat la tradicional Festa de l’escuma al parc d’Europa. Cal que tothom que hi participi porti banyador i tovallola. A l’endemà, dissabte 9 de juliol, començarà la festa gran del barri amb inflables per als infants a partir de les 18.30 h. Les persones que hagin adquirit un tiquet per la botifarrada tindran accés gratuït als inflables. A les 20 hores està previst que comenci el sopar amb un Dj que animarà tota la nit. Els tiquets per a la botifarrada es poden adquirir anticipadament els dies 7 i 8 de juliol al Centre Cívic de Mas Costa de 18 h a 20 h i el mateix dia de la festa.La presidenta de l’associació Gaudeix Mas Costa, Estefania Moratona, ha manifestat estar “molt contenta de poder re-pendre aquesta festa després de dos anys parats per culpa de la pandemia” i recorda que “l’objectiu de l’activitat és apropar a la gent de diferents barris a Mas Costa i gaudir d’un dia festiu amb la com-panyia de familiars i amics”


Foto:A la festa hi haurà inflables per a infants / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]