hola

L'associació Els Comerciants i la Regidoria de Comerç organitzen aquest dissabte 2 de juliol la primera jornada de l’activitat Comerç a la Fresca amb la col·laboració de l’Associació de Concessionaris del Mercat Municipal i l’Escola Municipal de les Arts (EMA).

La regidora de comerç, Neus Garcia, ha explicat que “aquesta nova fira té un format d’estiu i donarà una nova oportunitat de conèixer el teixit comercial de Santa Perpètua en aquest vessant més lúdic i cultural”. Aquesta serà la primera edició del nou format que pretén apropar a la ciutadania el comerç, la restauració i els serveis locals en l’època estival.

La jornada començarà a les 17.30 h a la Rambla, on se centrarà la major part de l’activitat. La ciutadania podrà gaudir d’una tarda-nit familiar d’estiu de compres i jocs que s’allargarà fins les 23 h. Un total de setze establiments muntaran estand per exposar i vendre els seus productes. Hi haurà inflables i animació infantil.

El grup de batuca de l’EMA, Santuka, estarà present amb una actuació a partir de les 19.30 h. A les 20 h començarà el Sopar del Mercat on l’Associació de Concessionaris del Mercat Municipal oferirà una degustació de diferents tapes preparades per ells mateixos. Al mateix temps, l’EMA posarà la nota musical a la jornada amb l’actuació de tres combos durant el sopar als voltants del Mercat on també s'instal·larà una zona de picnic.

Els tiquets del Sopar a la Fresca estan a la venda per un preu de 12€ i inclouen un combinat de tres tapes més beguda. Per motius organitzatius, els bons són limitats i, si encara quedessin disponibles, demà a la fira es podran adquirir per 15€.

Marta Planas, de la junta de l'associació Els Comerciants, ha explicat que després de dos anys sense poder fer activitats conjuntes han dissenyat aquest Comerç al carrer amb la idea també de fer coses conjuntament amb l'associació de concessionaris del Mercat.Planas ha avançat que desl setze establiments que participen al Comerç a la Fresca hi ha associats, no associats i alguns que són de recent implantació.

A partir de les 20h es podrà gaudir del Sopar a la Fresca ofert a base de tapes pels concessionaris del Mercat Municipal davant de la porta principal de l'equipament. Marta Planas ha explicat que aquesta unió entre les dues entitats estarà acompanyada de música en directe a càrrec de l'EMA.

El president de l'Associació de Concessionaris del Mercat Municipal ha explicat que la majoria de paradistes participaran en aquesta activitat i anima a possibles emprenedors a escoltar l'oferta que fa l'Ajuntament per fer créixer el Mercat.Octavi Quero ha subratllat la necessitat del nou aparcament de Centre Vila per al barri i també per a la clientela del Mercat.


Foto: El comerç tornarà a sortir demà al carrer / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]