hola

El Comerç a la Fresca, organitzat per l'associació Els Comerciants i la Regidoria de Comerç amb la col·laboració de l’Associació de Concessionaris del Mercat Municipal i l’Escola Municipal de les Arts (EMA), ha resultat un èxit pel que fa a afluència de públic. Més de 500 tapes es van vendre per al Sopar a la Fresca i van ser setze els establiments que van exposar, donar informació i vendre els seus productes.

La jornada es va desenvolupar a la Rambla durant tota la tarda que va comptar amb animació infantil i amb l'actuació del grup de batucada de l'EMA Santuka, a partir de les 20h es va afegir l'activitat als voltants del Mercat Municipal, on es va instal·lar un escenari per poder seguir les actuacions de tres combos de l'EMA i una zona de pícnic on degustar el Sopar elaborat per l'associació de Concessionaris del Mercat Municipal. L'horari de finalització de l'activitat es va allargar i, això, segons l'organització, és una mostra de l'acceptació que ha tingut el Comerç a la Fresca.

La portaveu de l'associació Els Comerciants, Marta Planas, afirma que totes les parts implicades han fet una molt bona valoració de l'activitat que es va plantejar com la barreja de festa i fira. Planas ha informat que es van arribar a vendre més de 500 tapes gràcies a l'Associació de Concessionaris del Mercat Municipal.

Aquest Comerç a la Fresca era la primera activitat d'aquest tipus que feien conjuntament les entitats Els Comerciants i l'Associació de Concessionaris del Mercat Municipal i, segons ha explicat Marta Planas, la simbiosi ha estat molt bona.Marta Planas ha descrit l'activitat del Comerç a la Fresca com una festa on música, comerç i gastronomia s'han conjugat per oferir una mostra de tot el que pot oferir Santa Perpètua. L'organització del Comerç a la Fresca creu més que factible tornar a repetir aquesta activitat incloent-hi alguns canvis, com ha avançat Planas, d'agrupar els comerços més en la zona del Mercat.

L'alcaldessa, Isabel Garcia, i la regidora de Comerç, Neus Garcia, van prendre la paraula a l'escenari de l'EMA just abans de l'inici del Sopar a la Fresca.La primera edil va subratllar que l'Ajuntament està convençut de la importància dels comerços que no tan sols promou l'activitat econòmica sinó que genera ocupació i fa ciutat. Isabel Garcia va destacar aquest nou format de fira creat entre Els Comerciants, l'Associació de Concessionaris del Mercat i l'EMA.

Per la seva part, la regidora de Comerç, Neus Garcia, va voler posar en valor aquesta iniciativa que ajuda a conèixer el teixit comercial i en aquesta ocasió conjuntament amb els concessionaris del Mercat Municipal.


Foto: L'activitat es va desenvolupar a la Rambla / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]