hola

La Regidoria d’Habitatge ha obert avui un procés de participació a la plataforma virtual per recollir les preocupacions de la ciutadania en matèria d’habitatge.

L’acció s’emmarca en la diagnosi del Pla local d’Habitatge, que l’Ajuntament està realitzant amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Aquest Pla és un instrument de planificació i programació de les polítiques municipals en matèria d’habitatge dins de les competències municipals. “Volem detectar les preocupacions i aquelles problemàtiques que la ciutadania de Santa Perpètua considera que existeixen al municipi”, ha explicat el regidor d’Habitatge, Sergi Hernández.

Juntament amb l’enquesta, es pot consultar el document amb la Fase 1 de la redacció del Pla local d’Habitatge, que inclou l’anàlisi i diagnòstic de la situació actual del parc d’habitatges del municipi. Aquest document es complementarà amb les aportacions i preocupacions que mostri la ciutadania, mitjançant aquest formulari, segons ha explicat el regidor que ha afegit que un cop tancada la diagnosi, es definiran les línies d’actuació per tal de millorar cadascuna de les problemàtiques que es plantegin.

L’enquesta es podrà emplenar fins al 29 de juliol i presenta tot un seguit de problemàtiques que afecten al municipi en temes d’habitatge que la ciutadania pot valorar en funció de la rellevància que consideri. Així es pregunta per la diversitat del parc d’habitatges, l’estat de conservació, els problemes d’accessibilitat, els preus tant de lloguer com de compra, les situacions d’ocupació, els problemes d’emancipació i les accions prioritàries a desenvolupar per part de l’Ajuntament, entre d’altres.

L’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona estan elaborant el Pla Local d’Habitatge de Santa Perpètua. El document “és un recurs que ens dotarà d’una planificació estratègica a mitjà i llarg termini per determinar l’estat de tot el parc immobiliari de Santa Perpètua així com les necessitats socials per definir les diferents tipologies d’habitatge que es puguin desenvolupar en un futur”, segons ha explicat el regidor d’Habitatge. Hernández ha detallat que el Pla afrontarà grans reptes que van des de com s’executen les rehabilitacions de barris fins a on es mobilitza els habitatges buits dels grans tenidors. El Pla té un cost de 32.500 euros, dels quals la Diputació de Barcelona aporta 26.000 i l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, 6.500 euros.


Foto: Habitatges de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]