hola

L'Associació de Veïns i Veïnes Gaudeix Mas Costa organitza la seva festa de barri aquest cap de setmana amb activitats aquesta tarda i demà dissabte.Tota la programació es realitzaràal parc d'Europa en paral·lel al passeig de Can Taió aprofitant l'ombra dels arbres.

Aquesta tarda està prevista la Festa de l’escuma a les 19h. Una de les responsables de la junta de Gaudeix Mas Costa, Pili Martínez, ha explicat que es recupera aquesta activitat ja que fa uns anys es va apostar per una festa holi, però avui es retorna a la festa de l'escuma que agrada molt als més petits.

Les activitats per demà dissabte consisteixen en un sopar amb música i inflable per als infants. El sopar consisteix en un menú de botifarra amb beguda i patates fregides i pa o de frankfurt amb els mateixos complements. Els tiquets es podran adquirir avui al Centre Cívic de Mas Costa de 18 h a 20 h i el mateix dia de la festa.Martínez ha recordat que durant la tarda hi haurà un inflable gratuït per aquells que tinguin el tiquet del sopar o pagant per a tothom. A les 20 hores està previst que comenci el sopar i també hi haurà un Dj que animarà tota la nit.

L'associació de Veïns Gaudiex Mas Costa té moltes ganes de compartir una nova festa de barri entre el veïnat de la zona i tothom que s'hi vulgui apropar. Pili Martínez recorda que fa tres anys que no poden fer aquesta festa.Divendres passat es va dur a terme un taller de pintura per tal de dibuixar un gran cartell per penjar durant els dies de la festa de barri. Martínez ha agraït la participació dels infants als quals qualifica d'artistes.


Foto:Imatge d'arxiu d'una botifarrada de Gaudeix Mas Costa / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]