hola

La ciutadania va gaudir aquest cap de setmana de la programació de la festa de barri dissenyada per l'Associació de Veïns i Veïnes Gaudeix Mas Costa. Dissabte van vendre uns 365 tiquets del sopar que va omplir la zona verda del passeig de Can Taió amb taules i cadires.

La jornada de dissabte va ser la darrera de la programació de la festa del barri. En aquesta jornada l'Associació de Veïns i Veïnes Gaudeix Mas Costa va oferir un sopar a base de botifarra o de frankfurt a més d'inflables per als infants i després del sopar es va gaudir de música gràcies a un DJ que estava a un escenari decorat amb els dibuixos que el dia 1 de juliol van crear els infants participants en un taller de la Festa Major.

Una de les membres de l'Associació de Veïns i Veïnes Gaudeix Mas Costa, Pili Martínez, ha explicat que aquest cop ha estat l'any que més ràpidament s'han venut tots els tiquets. Martínez ha destacat que és una festa de camp que agrada molt el veïnat.Pili Martínez ha afirmat que en aquesta festa de barri tothom té el seu espai i hi pot participar tothom.

El divendres 8 de juliol també van ser moltes les famílies amb infants que van prendre part en la Festa de l'Escuma. Pili Martínez ha destacat que el cartell que van fer els infants el dia 1 de juliol es va exhibir dissabte a l'escenari de la festa.


Foto: L'entitat va preparar una botifarrada / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]