hola

El projecte de reurbanització del carrer de Sant Antoni i de l’arranjament del carrer de la Creueta crearà voreres accessibles per generar recorreguts segurs pels vianants i, alhora, reordenarà l’aparcament a la zona que permetrà guanyar 25 noves places d’estacionament per a cotxes i tres per a motocicletes.

L’actuació preveu condicionar una part de la zona verda del carrer de la Creueta com a estacionament en superfície, amb un àmbit de 4.329,88m2, que tindrà un paviment mixt, permeable, amb rampes d’accés i sortida des del carrer de la Creueta. El projecte, aprovat per la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Santa Perpètua, té un pressupost de 504.981,53 euros.

Amb aquesta nova actuació, que forma part del Pla d’inversions, el carrer de sant Antoni disposarà de 31 places per a cotxes i cinc per a motos i el carrer de la Creueta en tindrà dues per a motocicletes i 71 places per a turismes, de les quals 23 corresponen a la nova zona d’aparcament. L’Ajuntament també preveu reforçar l’enllumenat del nou aparcament amb la instal·lació de nous punts de llum.

L’actuació proposada vol reordenar l’actual espai, executant voreres funcionals i accessibles on actualment no n’hi ha i també ampliant l’adjacent a la façana al carrer de Sant Antoni.L’actuació també proposa millorar els escocells de l’arbrat viari existent al carrer de la Creueta i instal·lar un col·lector de sanejament al carrer de Sant Antoni, on actualment no n’hi ha.

 

Foto: La nova actuació forma part del Pla d’inversions / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nou grup de trobades de mares i pares d'adolescents
17 Abr 2024 10:50 - RedaccióNou grup de trobades de mares i pares d'adolescents

Aquesta primavera el programa SPM en família que organitza el Servei d'Orientació i Acompanyament [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat
15 Abr 2024 17:36 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica celebra dimecres i dijous jornades de portes obertes dels Cicles Formatius i Batxillerat

L’Institut Estela Ibèrica organitza jornada de portes obertes per a Batxillerat i cicles formatius [ ... ]

Millora de la seguretat viària a la carretera B-140
15 Abr 2024 17:26 - RedaccióMillora de la seguretat viària a la carretera B-140

L’Ajuntament de Santa Perpètua està finalitzant els treballs de millora de la seguretat viària [ ... ]