hola

El projecte de reurbanització del carrer de Sant Antoni i de l’arranjament del carrer de la Creueta crearà voreres accessibles per generar recorreguts segurs pels vianants i, alhora, reordenarà l’aparcament a la zona que permetrà guanyar 25 noves places d’estacionament per a cotxes i tres per a motocicletes.

L’actuació preveu condicionar una part de la zona verda del carrer de la Creueta com a estacionament en superfície, amb un àmbit de 4.329,88m2, que tindrà un paviment mixt, permeable, amb rampes d’accés i sortida des del carrer de la Creueta. El projecte, aprovat per la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Santa Perpètua, té un pressupost de 504.981,53 euros.

Amb aquesta nova actuació, que forma part del Pla d’inversions, el carrer de sant Antoni disposarà de 31 places per a cotxes i cinc per a motos i el carrer de la Creueta en tindrà dues per a motocicletes i 71 places per a turismes, de les quals 23 corresponen a la nova zona d’aparcament. L’Ajuntament també preveu reforçar l’enllumenat del nou aparcament amb la instal·lació de nous punts de llum.

L’actuació proposada vol reordenar l’actual espai, executant voreres funcionals i accessibles on actualment no n’hi ha i també ampliant l’adjacent a la façana al carrer de Sant Antoni.L’actuació també proposa millorar els escocells de l’arbrat viari existent al carrer de la Creueta i instal·lar un col·lector de sanejament al carrer de Sant Antoni, on actualment no n’hi ha.

 

Foto: La nova actuació forma part del Pla d’inversions / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València
24 Maig 2024 12:15 - RedaccióLa propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València

La propera setmana començarà la prova pilot de la zona taronja en l’aparcament del carrer de València [ ... ]

El Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats
24 Maig 2024 11:38 - RedaccióEl Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats

El Casal Popular Pit Roig inaugura la seva nova seu situada a la plaça de l’Església amb activitats [ ... ]

Catorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central
24 Maig 2024 09:19 - RedaccióCatorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central

Catorze equips formats per alumnat de cicles formatius del grau superior d’automoció d’arreu de [ ... ]