hola

L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) continua amb l’aposta per la mobilitat sostenible i la transició energètica a través de la continuïtat de dos projectes subvencionats per la Diputació de Barcelona. El projecte Living Lab de la Mobilitat sostenible als polígons de la Riera de Caldes 2022-2023 pretén millorar la mobilitat tant de les persones com de mercaderies als Polígons d’Activitats Econòmiques (PAE) de la zona i fomentar un model de mobilitat més sostenible. Els sis ajuntaments de l’Eix han acordat crear una imatge de marca comuna als PAE de la Riera de Caldes i realitzar un disseny de la xarxa d’itineraris segurs d’accés a peu i en bicicleta connectant els polígons i els nuclis urbans. Aquest projecte, que s’emmarca en el Pla Estratègic de la Riera de Caldes 2018-2024, compta amb un pressupost de 45.375 euros i ha rebut una subvenció de 27.225 euros per part del Pla de concertació de la Diputació de Barcelona.

El projecte Living Lab de la Mobilitat sostenible ha permès fer un estudi exhaustiu sobre la mobilitat als polígons del territori i apuntar un conjunt de propostes de millora, així mateix s’ha formulat una proposta per millorar la senyalització interurbana.

D’altra banda, el projecte Living Lab de la Transició energètica als polígons de la Riera de Caldes 2022-2023 “pretén produir un canvi cultural en el disseny de les polítiques energètiques en clau de sostenibilitat, perquè tant l’administració pública com l’empresa privada, siguin el veritable motor del canvi de model energètic, per tal d’impulsar la transició cap a una economia baixa en emissions i energèticament eficient”, segons ha destacat el regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández, que ha afegit que "aquest programa és una mostra més de l'estratègia cap a una sobirania energètica". L’actuació, que s’emmarca en el Pla Estratègic de la Riera de Caldes 2018 - 2024, compta amb un pressupost de 100.311,43 euros i ha rebut una subvenció de 60.186,86 euros de la Diputació de Barcelona.

 

Foto: Reunió de l'Executiva de l'AMERC / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Proves sense passatgers aquest diumenge a la R-3
14 Jun 2024 11:19 - RedaccióProves sense passatgers aquest diumenge a la R-3

Aquest diumenge Renfe farà proves sense passatgers a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]

El parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny
14 Jun 2024 09:53 - RedaccióEl parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny

L’Ajuntament de Santa Perpètua obrirà el parc d’Aigua el dissabte 15 de juny. L’horari d’aquesta [ ... ]

L'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals
13 Jun 2024 13:26 - RedaccióL'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals

L'Ajuntament de Santa Perpètua està treballant perquè totes les famílies que han sol·licitat plaça [ ... ]