hola

L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) continua amb l’aposta per la mobilitat sostenible i la transició energètica a través de la continuïtat de dos projectes subvencionats per la Diputació de Barcelona. El projecte Living Lab de la Mobilitat sostenible als polígons de la Riera de Caldes 2022-2023 pretén millorar la mobilitat tant de les persones com de mercaderies als Polígons d’Activitats Econòmiques (PAE) de la zona i fomentar un model de mobilitat més sostenible. Els sis ajuntaments de l’Eix han acordat crear una imatge de marca comuna als PAE de la Riera de Caldes i realitzar un disseny de la xarxa d’itineraris segurs d’accés a peu i en bicicleta connectant els polígons i els nuclis urbans. Aquest projecte, que s’emmarca en el Pla Estratègic de la Riera de Caldes 2018-2024, compta amb un pressupost de 45.375 euros i ha rebut una subvenció de 27.225 euros per part del Pla de concertació de la Diputació de Barcelona.

El projecte Living Lab de la Mobilitat sostenible ha permès fer un estudi exhaustiu sobre la mobilitat als polígons del territori i apuntar un conjunt de propostes de millora, així mateix s’ha formulat una proposta per millorar la senyalització interurbana.

D’altra banda, el projecte Living Lab de la Transició energètica als polígons de la Riera de Caldes 2022-2023 “pretén produir un canvi cultural en el disseny de les polítiques energètiques en clau de sostenibilitat, perquè tant l’administració pública com l’empresa privada, siguin el veritable motor del canvi de model energètic, per tal d’impulsar la transició cap a una economia baixa en emissions i energèticament eficient”, segons ha destacat el regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández, que ha afegit que "aquest programa és una mostra més de l'estratègia cap a una sobirania energètica". L’actuació, que s’emmarca en el Pla Estratègic de la Riera de Caldes 2018 - 2024, compta amb un pressupost de 100.311,43 euros i ha rebut una subvenció de 60.186,86 euros de la Diputació de Barcelona.

 

Foto: Reunió de l'Executiva de l'AMERC / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]