hola

La ciutadania de Santa Perpètua comptarà amb dos nous espais per al gaudi que són el que fins ara havia estat el parc amb arbrat i la zona esportiva de l’escola Els Aigüerols i l’espai que queda des d’aquest edifici fins al carrer de Pablo Picasso.

La pista esportiva i el parc s’obrirà en les properes setmanes i en el mateix horari que l’edifici on s’ubicarà l’Escola d’Adults Can Folguera, el Centre de Recursos Pedagògics de la Generalitat i el Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) de l’Ajuntament.

El regidor d’Educació, Pere García, ha avançat que aquesta primera zona “s’obrirà al mateix temps que els nous usos de l’edifici Els Aigüerols i en horari des del matí i fins a la nit”. La data d’obertura del camp esportiu i del petit parc que havien format part del pati de l’escola “es preveu per l’octubre, tot i que, si es pot, la zona quedarà oberta al mes de setembre”, segons ha anunciat García.

Per a una segona fase restarà l’espai triangular entre l’edifici Els Aigüerols i el carrer de Pablo Picasso. En aquesta zona l’Ajuntament redactarà un projecte on s’estudiaran diverses alternatives de parc públic amb zona de jocs infantil o bé de pista de bàsquet i de patinatge. Els tècnics municipals estudiaran diversos usos i dissenys. Pere García ha avançat que aquesta zona, de moment, restarà tancada degut al mal estat del terra que podria provocar caigudes.


Foto: Visita institucional a la zona exterior de l'antic edifici d'Els Aigüerols / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora
29 Nov 2023 11:22 - RedaccióSanta Perpètua commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Santa Perpètua de Mogoda commemorarà el 30N el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. L’acte [ ... ]

L'APP de la zona vermella registra més de 3.500 estacionaments durant les tres primeres setmanes
29 Nov 2023 09:38 - RedaccióL'APP de la zona vermella registra més de 3.500 estacionaments durant les tres primeres setmanes

Durant les tres primeres setmanes de funcionament de l'app de la zona vermella i de la zona de càrrega [ ... ]

Santa Perpètua rep una subvenció per iniciar el Pla Educatiu d'Entorn
29 Nov 2023 11:08 - RedaccióSanta Perpètua rep una subvenció per iniciar el Pla Educatiu d'Entorn

Santa Perpètua està en disposició d'iniciar al Pla Educatiu d'Entorn després de rebre la subvenció [ ... ]