hola

L ’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda obre a tota la població del municipi la possibilitat d’adquirir la targeta T-10 reduïda de la línia de bus urbà. Des d’aquest dijous 1 de setembre i fins a final d’any, aquest benefici que inclou la reducció del 50% del preu de la targeta de deu viatges i que s’aplica habitualment a la gent gran, als joves d’entre 17 i 23 anys i a les persones amb mobilitat reduïda s’amplia a totes les persones empadronades a Santa Perpètua. El preu del bitllet senzill continua a l’import habitual de 2,40 euros, mentre que amb la possibilitat d’adquirir la T-10 reduïda el preu de dels 10 viatges es rebaixa de 9,10 euros (targeta S1) a 4,55 euros. Aquests títols es poden adquirir als estancs del municipi fins al 31 de desembre i tenen validesa fins al 15 de gener.

Aquest 1 de setembre també han entrat en vigor els nous abonaments gratuïts de Rodalies i Mitja Distància de Renfe, anunciats per l’Estat al juliol. Els títols es poden aconseguir a l’app de Rodalies i a les taquilles i les màquines d’autovenda de les estacions. Per adquirir els abonaments gratuïts, cal dipositar una fiança de deu euros en els serveis de Rodalies i de 20 euros a la Mitja Distància. Aquest import es retornarà si s’han realitzat com a mínim 16 desplaçaments durant la gratuïtat.

D’altra banda, l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) també ha implantat la reducció temporal fins a final d’any de les seves tarifes del transport públic, amb una reducció del preu dels principals títols integrats.


Foto: El bus urbà a la parada de la rotonda del Miró / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]