hola

L ’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda obre a tota la població del municipi la possibilitat d’adquirir la targeta T-10 reduïda de la línia de bus urbà. Des d’aquest dijous 1 de setembre i fins a final d’any, aquest benefici que inclou la reducció del 50% del preu de la targeta de deu viatges i que s’aplica habitualment a la gent gran, als joves d’entre 17 i 23 anys i a les persones amb mobilitat reduïda s’amplia a totes les persones empadronades a Santa Perpètua. El preu del bitllet senzill continua a l’import habitual de 2,40 euros, mentre que amb la possibilitat d’adquirir la T-10 reduïda el preu de dels 10 viatges es rebaixa de 9,10 euros (targeta S1) a 4,55 euros. Aquests títols es poden adquirir als estancs del municipi fins al 31 de desembre i tenen validesa fins al 15 de gener.

Aquest 1 de setembre també han entrat en vigor els nous abonaments gratuïts de Rodalies i Mitja Distància de Renfe, anunciats per l’Estat al juliol. Els títols es poden aconseguir a l’app de Rodalies i a les taquilles i les màquines d’autovenda de les estacions. Per adquirir els abonaments gratuïts, cal dipositar una fiança de deu euros en els serveis de Rodalies i de 20 euros a la Mitja Distància. Aquest import es retornarà si s’han realitzat com a mínim 16 desplaçaments durant la gratuïtat.

D’altra banda, l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) també ha implantat la reducció temporal fins a final d’any de les seves tarifes del transport públic, amb una reducció del preu dels principals títols integrats.


Foto: El bus urbà a la parada de la rotonda del Miró / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]