hola

Les obres de construcció de la nova seu de Mogoda Serveis ja han començat. La seu s’ubicarà a l’avinguda de Jacint Verdaguer 33, entre la comissaria dels Mossos d’Esquadra i l’aparcament de Can Folguera. L’Ajuntament ha adjudicat el projecte a l’empresa Izer Ingeniería y Economía SL per un import de 766.344,24 euros i un període d’execució de set mesos.

La nova seu de Mogoda Ser-veis és un edifici de nova construcció destinat a taller administratiu, que inclou oficines, vestuaris i aparcament. També s’executarà la urbanització interior de la parcel·la, executant un nou paviment i el tancament de la parcel·la. A la zona nord-oest del solar, entre l’edifici i l’aparcament públic colindant, s’instal·larà un sistema de rentat pels vehicles de neteja municipals. El nou edifici de planta baixa tindrà una superfície de 630 me-tres quadrats i permetrà la possible ampliació en un futur. La zona exterior tindrà una superfície de 2.642 metres quadrats que inclou espais per aparcament, rentat de vehicles, dipòsit de la Policia Local, magatzems, contenidors, zones de maniobra i zones verdes, entre d’altres. L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha explicat que la nova seu “aproparà el servei a la ciutat, alhora que suposarà una important millora de l’eficiència del servei i serà el punt de referència de tot el sistema de recollida de residus i neteja viària de la ciutat”.

L’actuació compta amb una subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de 126.703,83 euros. La Societat Anònima Municipal Mogoda Serveis és l’empresa de l’Ajuntament de Santa Perpètua que s’encarrega de la neteja dels carrers i dels edificis públics, de la recollida de totes les fraccions de residus i d’andròmines, de la gestió de la Deixalleria.


Foto: La seu de Mogoda Serveis es construeix a l'avinguda de Jacint Verdaguer / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Escola Bernat de Mogoda se suma a la commemoració del 25N
28 Nov 2023 09:55 - RedaccióL'Escola Bernat de Mogoda se suma a la commemoració del 25N

La comunitat educativa i les famílies de l'Escola Bernat de Mogoda s'han sumat a la commemoració del [ ... ]

La Policia Nacional intervé 80 quilos de cocaïna a Santa Perpètua i deté tres membres per tràfic de drogues
27 Nov 2023 14:16 - RedaccióLa Policia Nacional intervé 80 quilos de cocaïna a Santa Perpètua i deté tres membres per tràfic de drogues

La Policia Nacional ha detingut a Santa Perpètua de Mogoda tres membres d'un grup dedicat al tràfic [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica ret homenatge a les víctimes de les violències masclistes
27 Nov 2023 11:21 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica ret homenatge a les víctimes de les violències masclistes

L'alumnat i professorat de l'Institut Estela Ibèrica va retre homenatge a totes les víctimes de les [ ... ]