hola

 

Aquesta setmana han començat les obres que donaran continuïtat al passeig central de l’avinguda de Girona entre les rotondes de Can Taió (intersecció amb l’avinguda de l’Onze de Setembre) i del Pavelló (intersecció amb els carrers de Pau Vila i de Genís Sala). Els treballs, que tindran una durada de tres setmanes i un pressupost d’uns 30.000 euros, consisteixen en la reordenació de les interseccions amb el carrer d’Ausiàs March i de Joaquim Blume (Piscines Municipals). L’actuació forma part del Pla de Mobilitat i del Pla Local de Seguretat Viària.

La regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Santa Perpètua, Neus Garcia, ha explicat que l’actuació “facilitarà una mobilitat més segura per als vianants” amb l’eliminació d’aquestes dues cruïlles. Els vehicles a partir d’ara hauran d’anar fins les rotondes de Can Taió o el Pavelló per realitzar els girs. La regidora ha informat que en aquestes dues interseccions, sobretot en la cruïlla de l’avinguda de Girona amb el car­rer d’Ausiàs Marc, la Policia local havia detectat que eren punts conflictius de circulació i la mesura pretén reduir la sinistralitat. La cruïlla amb Ausiàs March era molt ampla, permetia tots els girs i és un punt amb molta afluència de públic per la proximitat del Pavelló Municipal d’Esports. Neus Garcia també ha explicat que la ciutadania que ha participat en el procés d’elaboració del Pla de Mobilitat havia detectat que era un punt conflictiu i ha manifestat que aquests treballs van en la línia de “cada cop fer més llocs agradables per passejar tranquil·lament”. D’aquesta manera el vianant disposarà d’un passeig central en l’avinguda de Girona en el tram que va des de la rotonda de Can Taió fins a la de l’Empedrat (davant de l’Escola Santa Perpètua).

La regidora també ha comentat que en els treballs s’utilitzarà una pavimentació igual al de l’actual passeig central per mantenir la mateixa imatge. 


Foto: Obres en la cruïlla de l'avinguda de Girona amb el carrer d'Ausiàs March / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]