hola

 

Aquesta setmana han començat les obres que donaran continuïtat al passeig central de l’avinguda de Girona entre les rotondes de Can Taió (intersecció amb l’avinguda de l’Onze de Setembre) i del Pavelló (intersecció amb els carrers de Pau Vila i de Genís Sala). Els treballs, que tindran una durada de tres setmanes i un pressupost d’uns 30.000 euros, consisteixen en la reordenació de les interseccions amb el carrer d’Ausiàs March i de Joaquim Blume (Piscines Municipals). L’actuació forma part del Pla de Mobilitat i del Pla Local de Seguretat Viària.

La regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Santa Perpètua, Neus Garcia, ha explicat que l’actuació “facilitarà una mobilitat més segura per als vianants” amb l’eliminació d’aquestes dues cruïlles. Els vehicles a partir d’ara hauran d’anar fins les rotondes de Can Taió o el Pavelló per realitzar els girs. La regidora ha informat que en aquestes dues interseccions, sobretot en la cruïlla de l’avinguda de Girona amb el car­rer d’Ausiàs Marc, la Policia local havia detectat que eren punts conflictius de circulació i la mesura pretén reduir la sinistralitat. La cruïlla amb Ausiàs March era molt ampla, permetia tots els girs i és un punt amb molta afluència de públic per la proximitat del Pavelló Municipal d’Esports. Neus Garcia també ha explicat que la ciutadania que ha participat en el procés d’elaboració del Pla de Mobilitat havia detectat que era un punt conflictiu i ha manifestat que aquests treballs van en la línia de “cada cop fer més llocs agradables per passejar tranquil·lament”. D’aquesta manera el vianant disposarà d’un passeig central en l’avinguda de Girona en el tram que va des de la rotonda de Can Taió fins a la de l’Empedrat (davant de l’Escola Santa Perpètua).

La regidora també ha comentat que en els treballs s’utilitzarà una pavimentació igual al de l’actual passeig central per mantenir la mateixa imatge. 


Foto: Obres en la cruïlla de l'avinguda de Girona amb el carrer d'Ausiàs March / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]