hola

El parc d’Europa serà escenari el 25 de setembre del primer Canallada, el festival per a famílies inquietes que la Regidoria de Promoció Local, juntament amb la col·laboració de diverses entitats i establiments comercials ha dissenyat pensant en els infants i les famílies de Santa Perpètua i voltants. Una jornada sencera dedicada a promoure valors humans a través d’activitats relaciones amb l’esport, la solidaritat, el medi ambient o la sostenibilitat, entre d’altres. El Canallada vol també retre homenatge a la infància després del viscut durant la pandèmia.

El parc d’Europa acollirà el diumenge 25 de setembre la primera edició del Canallada. Festival per a famílies inquietes. Es tracta d’una nova experiència a Santa Perpètua dissenyada per la Regidoria de Promoció local amb la col·laboració de diferents entitats i col·lectius del municipi. El festival està destinat als infants amb l’objectiu de promoure els hàbits saludables i els valors humans a través de l’esport, les arts, la natura, l’alimentació i la sostenibilitat.

El Parc d’Europa es convertirà en un espai on hi tindran cabuda tot tipus de famílies interessades en el bon creixement dels seus infants. A la Canallada s’hi podrà passejar, jugar, ballar, menjar o comprar però també, tenir a l’abast recursos i propostes destinades a fomentar la vida familiar des d’una vessant saludable, humana i emotiva. La festa serà gratuïta i oberta a tothom i comptarà amb parades gastronòmiques amb una oferta elaborada.

Tota la programació disse­nyada gira al voltant d’aquests aspectes i es desenvoluparà durant tota la jornada del diumenge. Està previst activitats de jocs, tallers, circ, contes per la pau, un trenet, carrusel amb cavalls que voltaran pedalant, inflables, laboratoris d’arts i moltes altres propostes. El Canallada. Festival per a famílies inquietes, començarà a les 11 hores i fins a les 14 hores pel matí mentre que per la tarda hi haurà activitat entre les 16 i les 19 hores. A les 17.30 hores actuarà el grup de versions Van D’Bolo. Les famílies que assisteixin al Canallada gaudiran d’un dia festiu a l’aire lliure amb activitats lúdiques, musicals i gastronomia. Durant el Canallada. Festival per a famílies inquietes, també hi haurà tallers per jugar amb materials reutilitzats, d’automaquillatge, de joc vivencial, de psicomotricitat o jocs de taula gegants. També es podran sentir contes per la pau dins del bus urbà, que estarà adaptat a aquesta activitat. A més, les famílies podran provar com és un vehicle elèctric. La programació complerta del festival es pot consultar en aquest web municipal.

Al Canallada hi participaran entitats locals centrades en l’assessorament familiar i el lleure en família com ara Espiral Catalunya, Mamalleta’m i Residu Zero; comerços i restauració local que treballen entorn els valors de la sostenibilitat i proximitat, com Quality Home, Planeta de Alba i Taller de Creació i amb serveis públics sensibles al desenvolupament sostenible i al foment dels valors humans i socials com l’EMA o les regidories de Cultura, Infància i Adolescència (SOAF), Medi Ambient, Solidaritat i Cooperació, Desenvolupament Local i Comerç i la Xarxa de Centres Cívics.

El regidor de Promoció Local de l’Ajuntament, Antonio Egea, ha explicat que el Festival vol centrar-se en la infància i esdevenir una experiència única a nivell comarcal. El Canallada vol també ser un reconeixement als infants per a la seva paciència i positivisme durant la pandèmia. “Es mereixien un festival dedicat per a ells i Santa Perpètua n’és l’escenari addient”, explica Egea.


Foto:Imatge d'arxiu d'una activitat municipal adreçada a famílies / Josep Cano 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]