hola

Avui és el Dia sense cotxes, el darrer dia de la programació de la Setmana de la Mobilitat al nostre municipi i a Santa Perpètua aquest matí alumnat de quatre escoles han dibuixat sobre la calçada els seus desitjos de com volen que siguin els nostres carrers. És una activitat artística i sensibilitzadora, segons ha destacat la regidora de Mobilitat, Neus Garcia. Aquest any hi han participat de l'activitat Al carrer tots hi pintem! les escoles Bernat de Mogoda, La Florida, l'Institut Escola Santiga i l'Escola Tabor.

També avui l'Institut Guttmann ha realitzat xerrades a l'alumnat de Primer de Batxillerat dels instituts Estela Ibèrica i Rovira-Forns i al de quart d'ESO de l'Escola Tabor. Acostumen a ser xerrades amb protagonistes que han vist canviada la seva vida davant d'algun accident de circulació. Neus Garcia ha explicat que aquests xerrades sempre són molt ben rebudes pels joves.

Neus Garcia ha recordat que també s'ha ofert una activitat per l'alumnat de Primària per conèixer el bus urbà i ha subratllat que en el cas dels escolars poden fer-ne ús gratuït amb la targeta T-16.

Altres activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible ha estat Fes salut, mou-te de manera sostenible i segura, que s'ha dut a terme al parc infantil del trànsit. La regidora de Mobilitat ha destacat que en aquestes sessions es refresquen als escolars com s'ha de circular per la via pública per fer-ho de forma segura i sense posar en perill als altres.

La regidora de Mobilitat, Neus Garcia, recorda que seguint amb les bonificacions per fomentar el transport públic a anivell estatal, l'Ajuntament ofereix fins al 31 de desembre a tota la ciutadania poder adquirir un bo al 50% per al bus urbà. Des del 16 de setembre i fins avui es pot utilitzar el bus urbà de manera gratuïta.


Foto: L'alumnat de quart de Primària de l'Escola Bernat de Mogoda ha realitzat l'activitat Al carrer tots hi pintem davant del centre educatiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]