hola

Quatre agents de la Policia Local de Santa Perpètua, tres homes i una dona, han aprovat i superat el curs de la 35a Promoció de l’Escola de Policia de Catalunya. El lliurament de diplomes es va realitzar el 16 de setembre en un acte a l'Escola de Mollet al que va assistir la regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Olga Valenzuela. L'edil ha explicat que aquest mes s'han incorporat al cos municipal cinc agents, aquests quatre i un altre que va superar el curs en la promoció de 2021. Valenzuela ha destacat la feminització de la Policia local de Santa Perpètua ja que és un dels cossos policials municipals "amb més agents femenins" i també que s'està produint "un relleu generacional" per la jubilació d'agents així com l'alta ràtio d'1,9 agents per cada mil habitants amb que compta Santa Perpètua.

Enguany han realitzat i finalitzat el curs 1.063 alumnes: 446 aspirants al cos de Mossos d'Esquadra i 617, a les policies locals. De la promoció, 323 són dones (30,39%): 185 dels cossos de policies locals i 138 del cos de Mossos d'Esquadra. Del total d’alumnes, han superat i aprovat el curs 969 aspirants, és a dir el 91,1%. El lliurament de diplomes va estar presidit pel president de la Generalitat, Pere Aragonès i la directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Tamara Garcia, entre d'altres autoritats.

La regidora de Seguretat Ciutadana i el sotsinspector amb els nous agents / Aj Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]