hola

Aquest divendres 30 de setembre està previst que es celebri l’acte central de la Setmana de la Gent Gran que s’està desenvolupant des del dilluns amb activitats lúdiques i culturals diverses.

L’acte central tindrà lloc a les 18.30 h al parc Central i consistirà en un espectacle musical Mujeres soñando boleros, a càrrec de Maria Confussión.

Aquest és el canvi més important de la Setmana de la Gent Gran ja que l’Ajuntament ha optat per fer un canvi de format i no hi haurà el berenar que es feia antigament a taula parada. La regidora de Gent Gran, Ana Bajo, ha expressat que la funció del Consistori és oferir activitats diferents a les què ja fan habitualment les entitats de gent gran del municipi i un concert pot ser una bona opció després de veure l’assistència durant la programació de 2021 d’aquesta mateixa efemèride. Ana Bajo ha afirmat que “la gent gran es mereix un concert important, més que un ball”. Al tancament d’aquesta edició s’esperava l’assistència de més de 600 persones.

La Setmana de la Gent Gran va començar amb una visita guiada al renovat edifici del Vapor Aranyó; encara avui es pot gaudir al Celler de la Granja Soldevila de l’exposició de l’Institut Català de les Dones Dones grans, grans dones. Un total de 170 persones van participar de la sortida a les mines de sal i al castell de Cardona i també es va programar la xerrada El testament Vital. Què és? Què cal saber?. Ana Bajo ha agraït la implicació de les tres entitats de gent gran del municipi que han facilitat la logística de la sortida.


Foto: Xerrada ahir al Casal Cívic, en el marc de la Setmana de la Gent Gran / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]