hola

Aquest divendres 30 de setembre està previst que es celebri l’acte central de la Setmana de la Gent Gran que s’està desenvolupant des del dilluns amb activitats lúdiques i culturals diverses.

L’acte central tindrà lloc a les 18.30 h al parc Central i consistirà en un espectacle musical Mujeres soñando boleros, a càrrec de Maria Confussión.

Aquest és el canvi més important de la Setmana de la Gent Gran ja que l’Ajuntament ha optat per fer un canvi de format i no hi haurà el berenar que es feia antigament a taula parada. La regidora de Gent Gran, Ana Bajo, ha expressat que la funció del Consistori és oferir activitats diferents a les què ja fan habitualment les entitats de gent gran del municipi i un concert pot ser una bona opció després de veure l’assistència durant la programació de 2021 d’aquesta mateixa efemèride. Ana Bajo ha afirmat que “la gent gran es mereix un concert important, més que un ball”. Al tancament d’aquesta edició s’esperava l’assistència de més de 600 persones.

La Setmana de la Gent Gran va començar amb una visita guiada al renovat edifici del Vapor Aranyó; encara avui es pot gaudir al Celler de la Granja Soldevila de l’exposició de l’Institut Català de les Dones Dones grans, grans dones. Un total de 170 persones van participar de la sortida a les mines de sal i al castell de Cardona i també es va programar la xerrada El testament Vital. Què és? Què cal saber?. Ana Bajo ha agraït la implicació de les tres entitats de gent gran del municipi que han facilitat la logística de la sortida.


Foto: Xerrada ahir al Casal Cívic, en el marc de la Setmana de la Gent Gran / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]