hola

El parc Central va acollir divendres l’acte central de la Setmana de la Gent Gran, que va aplegar unes sis-centes persones majors de seixanta anys.

El format de l’activitat va ser diferent al que habitualment s’organitzava i va consistir en un concert. A més, els assistents van rebre com a obsequi una nevera portàtil amb el berenar a dins. L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va explicar durant el seu parlament que encara s’havia de tenir cura pel que fa als contagis de la COVID-19 i que per això l’opció triada per l’acte de la gent gran havia estat a l’aire lliure i sense compartir un berenar però va manifestar que el proper any es tornaria al format habitual. Garcia també va voler recordar que el col·lectiu de la gent gran ha estat el més afectat per la pandèmia i va tenir un record per totes aquelles persones que no havien pogut assistir a l’acte.

Els presidents i presidentes de les entitats de la gent gran de Santa Perpètua van ser els encarregats de fer la lectura del manifest que tractava el tema de la resiliència i la contribució de les dones grans. El document posava en valor la importància del paper que les dones grans desenvolupen per superar els desafiaments globals i les seves contribucions.

El manifest també expressava que tenir coneixement de les necessitats i perspectives de la gent gran és fonamental per crear polítiques que atenguin els seus reptes a tots els nivells. La commemoració d’aquesta diada, continuava el manifest «és una gran oportunitat per escoltar les veus de les dones grans i fer palesa la seva resiliència i les seves contribucions a la societat».


Foto: Representants de les entitats de Gent Gran van donar lectura al manifest / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Proves sense passatgers aquest diumenge a la R-3
14 Jun 2024 11:19 - RedaccióProves sense passatgers aquest diumenge a la R-3

Aquest diumenge Renfe farà proves sense passatgers a les línies de rodalies R3, R4, R7 i R12 un cop [ ... ]

El parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny
14 Jun 2024 09:53 - RedaccióEl parc d'Aigua s'obre aquest dissabte 15 de juny

L’Ajuntament de Santa Perpètua obrirà el parc d’Aigua el dissabte 15 de juny. L’horari d’aquesta [ ... ]

L'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals
13 Jun 2024 13:26 - RedaccióL'Ajuntament treballa per donar plaça a totes les sol·licituds d'escoles bressol municipals

L'Ajuntament de Santa Perpètua està treballant perquè totes les famílies que han sol·licitat plaça [ ... ]