hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha donat per finalitzada la temporada del parc d'aigua estrenat aquest estiu al parc d’Europa al barri de Mas Costa. Per aquest motiu, ha encarregat a l'empresa la retirada dels elements amb l'objectiu de conservar-los en perfecte estat per quan arribi el moment de tornar a fer-los servir.

A finals de juliol es va posar en marxa el parc d'aigua i els infants i les famílies han pogut gaudir d'aquest espai d’esbarjo d'uns 375 metres quadrats, amb tres zones de jocs adaptades a les diferents edats. Aquest era un projecte inclòs al Pla d’Inversions municipals i ha comptat amb un pressupost de 295.156,51 euros.

La resposta ciutadana a aquest nou espai ha estat molt positiva i han estat moltes les persones que en algun moment han passat a remullar-se i a jugar en aquest nou parc. Fonts municipals destaquen el bon comportament de la ciutadania que ha permès que el circuit tancat d'aigua hagi funcionat sense cap incident destacable. Només en alguna ocasió per culpa de l'excés de sorra arrossegada per la pluja ha fet interrompre l'activitat i per un espai de poc més d'una hora, segons han detallat.

Un cop retirats els elements de joc per a la seva correcta conservació caldrà esperar al proper estiu per a la seva posada en marxa. La previsió municipal es que es pugui gaudir un altre cop al mes de juny, però segons la meteorologia es podria avançar la nova posada en marxa.


Foto. Operaris van retirar ahir dimecres els jocs d'aigua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]