hola

Una trentena d'associacions va participar dissabte en la Mostra d'Entitats organitzada per la Regidoria de Participació i Acció Veïnal. Després de quatre anys sense poder fer aquesta activitat biennal, a la Mostra van prendre part associacions de diversos àmbits i, per primer cop, d'esportives. A més, algunes de les entitats són de nova creació.

Durant tota la jornada, les entitats van explicar què són i què fan i, en el cas d'algunes on el ball és la seva característica principal, van pujar a l'escenari per demostrar-lo. La Societat de Carreters de Sant Antoni Abat va oferir passejades en un carro de pagès pel recinte firal.

La ciutadania va passejar per la Mostra amb més presència a última hora de la tarda, en una jornada que es va viure sota l'amenaça de pluja. L'espectacle del Doctor Bombolles va fer les delícies dels més petits i vàries entitats oferien petits tallers per dinamitzar la Mostra on també hi havia un estand del Punt de suport associatiu.

La regidora de Participació i Acció Veïnal, Sandra Gómez, va destacar en finalitzar la jornada que malgrat l'amenaça de pluja, no s'havien quedat a casa ni les entitats ni la ciutadania. Un total de 28 entitats van participar a la Mostra, segons va confirmar la regidora de Participació i Acció Veïnal que ha agraït l'esforç fet per les entitats perpetuenques que s'han reinventat i algunes s'han renovat i fins i tot algunes s'han creat.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va destacar el potent i divers teixit associatiu que hi ha al municipi i que "omple d'activitats l'agenda adreçada a tothom". Isabel Garcia ha reafirmat que el teixit associatiu és "una peça clau que fa ciutat en el sentit més humà de la paraula i un element clau per a la cohesió social al servei comú".

Després de quatre anys, Santa Perpètua ha recuperat la Mostra d'Entitats. Una de les activitats emblemàtiques que continuaran fent-se amb periodicitat biennal.


Foto :La ciutadania va conèixer el teixitl associatiu de la ciutat / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]