hola

Demà dimecres 12 d'octubre tindrà lloc la primera edició del Canallada, Festival per a famílies inquietes que organitza l’Ajuntament de Santa Perpètua. L'activitat tindrà lloc d'11 a 19 h al parc d’Europa a Mas Costa.

Aquest festival Canallada pretèn ser un espai on tinguin cabuda tot tipus de famílies interessades en el bon creixement dels seus infants. S’hi podrà passejar, jugar, ballar, menjar o comprar però també, tenir a l’abast recursos i propostes destinades a fomentar la vida familiar des d’una vessant saludable, humana i emotiva. La festa serà gratuïta i oberta a tothom i comptarà amb parades gastronòmiques amb una oferta elaborada.

Tota la programació dissenyada gira al voltant d’aquests aspectes. Està previst activitats de jocs, tallers, circ, contes per la pau, un trenet, carrusel a pedals, inflables, laboratoris d’arts i moltes altres propostes. El Canallada. Festival per a famílies inquietes, estarà dividit en horari de matí d'11 a 14 hores i de tarda entre les 16 i les 19 hores. Les famílies que assisteixin al Canallada gaudiran de tallers per jugar amb materials reutilitzats, d’automaquillatge, de joc vivencial, de psicomotricitat o jocs de taula gegants. La programació complerta del festival es pot consultar al web staperpetua.cat.

Al Canallada hi participaran entitats locals centrades en l’assessorament familiar i el lleure en família com ara Espiral Catalunya, Mamalleta’m i Residu Zero i comerços i restauració local que treballen entorn els valors de la sostenibilitat i proximitat, com Quality Home i Taller de Creació. El grup local La Belluga oferirà un concert al migdia en el qual presentarà les seves noves cançons.

El Festival Canallada es va anunciar inicialment per al 25 de setembre però les inclemències meteorològiques van fer ajornar-lo fins demà 12 d'octubre. El regidor de Promoció Local, Antonio Egea, ha expressat que "el Canallada és un reconeixement als infants per la seva paciència durant la pandèmia i postpandèmia" i ha destacat que serà "un festival familiar amb l'objectiu de promoure hàbits saludables i els valors humans".

Aquest festival s'ha dissenyat des de la Regidoria de Promoció Local però de manera conjunta amb altres regidories, entitats localsentrades en l’assessorament familiar i el lleure en família i comerços i restauració local que treballen entorn els valors de la sostenibilitat i proximitat. Antonio Egea es mostra confiat que aquesta serà la primera de moltes edicions.

El regidor de Promoció local ha agraït al grup local La Belluga que vulgui presentar el seu nou treball en el marc delf estival canallada, demà a les 12 del migdia. Antonio Egea aposta clarament perquè el Canallada tingui continuïtat però informa que en els propers anys continuaran fent-se les fires temàtiques habituals a finals de setembre a Mas Costa.


Foto: Imatge d'arxiu d'una activitat municipal adreçada a famílies / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua
21 Jun 2024 09:22 - RedaccióL’Ajuntament reclama el bon ús del parc de l’Aigua

  El primer cap de setmana de funcionament del parc d’Aigua va registrar incidències en el funcionament [ ... ]

El parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig
21 Jun 2024 09:12 - RedaccióEl parc de Pere Bufí acollirà la revetlla del Casal Popular Pit Roig

El Casal Popular Pit Roig organitza la revetlla Sant Joan popular aquest diumenge 23 de juny al parc [ ... ]

La Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs
21 Jun 2024 09:11 - RedaccióLa Xarxa de Centres Cívics fa una sortida el 27 de juny a Gallecs

La Xarxa de Centres Cívics programa el 27 de juny una sortida-taller a Gallecs amb la col·laboració [ ... ]