hola

La zona exterior del Centre Cívic La Florida compta amb un nou equipament de jocs infantils.

La instal·lació s’ha renovat completament amb nou material de jocs de fusta i la reconstrucció del paviment de cautxú, que es trobava amb mancances a causa de l’acció dels arrels dels arbres propers que es va aixecar en algunes zones. El parc es va obrir al públic el 7 d’octubre. L’actuació també contempla la millora de la bassa del centre cívic, que està pendent d’executar. El Consistori va adjudicar el projecte de renovació del parc del Centre Cívic La Florida a l’empresa Asfaltos Barcino per un import de 159.599 euros, que va incloure com a millora en la licitació una actuació a la bassa. L’Ajuntament de Santa Perpètua estudia ara el disseny d’un nou projecte per millorar aquest espai.

D’altra banda, també es va renovar el parc de Rosa Sensat, que està ubicat a la cantonada entre el carrer de Puig i Cadafalch i l’avinguda de Barcelona S’ha reconstruït el paviment de cautxú, en mal estat a causa dels arrels dels arbres adjacents. El parc es va obrir durant l’estiu. L’actuació es va adjudicar també a l’empresa Asfaltos Barcino per un import de 48.859,80 euros.

Aquestes dues actuacions han format part del Pla d’Inversions Municipal 2021-2023 i han permès renovat jocs i paviments per la seguretat i el gaudiment dels més petits. Aquest any, en el marc del programa de manteniment de parcs també s’han realitzat actuacions als parcs de Vinton Gray Cerf, de Louis Pasteur, de la plaça Nova i de Miquel Segura.


Foto. Parc del Centre Cívic La Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli
28 Maig 2024 11:54 - RedaccióLa riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli

Aquest mes de maig s’ha complert un any del vessament de 1.000 m3 d’oli vegetal a la riera Seca [ ... ]

Un escape room i una plogging, per al Dia Mundial del Medi Ambient
28 Maig 2024 12:14 - RedaccióUn escape room i una plogging, per al Dia Mundial del Medi Ambient

En el marc de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, l’Ajuntament de Santa Perpètua programa [ ... ]

L'Ajuntament convoca aquest dijous un minut de silenci en memòria del perpetuenc Toni Espadas
28 Maig 2024 15:06 - RedaccióL'Ajuntament convoca aquest dijous un minut de silenci en memòria del perpetuenc Toni Espadas

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha convocat aquest dijous 30 de maig un minut de silenci per [ ... ]