hola

Espiral Catalunya i l’AFA de l’Escola Santa Perpètua commemoren el proper 27 d’octubre el Dia de la Conscienciació sobre el TDAH ( (Trastorn per Dèficit d’Atenció amb o sense Hiperactivitat) amb l’organització d’un berenar solidari i un conta contes inclusius. L’activitat s’iniciarà a les 16.45 hores i tindrà lloc a l’Escola Santa Perpètua. La sessió de contes anirà a càrrec de la narradora, bibliotecària escolar i mestra d’educació infantil, Mercè Martínez, d’Un Conte al Sac. L’activitat és gratuïta i oberta a tots els públics i edats però cal confirmar aquest assistència a través d’aquest enllaç de google forms https://forms.gle/orSdABd5Zq45D3VJ6.

«Amb aquesta activitat, les entitats volem fomentar, de manera lúdica; la inclusió, la conscienciació i l’empatia cap al món de la diversitat», ha explicat Espiral. L’entitat també ha assenyalat que la finalitat d’aquest dia és reduir l’estigma del TDAH i afavorir el reconeixement i la detecció precoç. Per la seva part, l’AFA de l’Escola Santa Perpètua ha detallat la importància de sensibilitzar la comunitat educativa, treballar per la inclusió, lluitar contra l’estigmatització i donar suport a les famílies i els infants que pateixen aquest o qualsevol altre tipus de trastorns.

Durant la jornada del 27 d’octubre, la façana de l’Ajuntament lluirà un llaç taronja i els llums de la font de la rotonda de la Font s’encendran també d’aquest color per commemorar el Dia de la Conscienciació sobre el del TDAH. Aquest és trastorn del neurodesenvolupament que inhibeix la capacitat de regular l’activitat (hiperactivitat), pensaments i comportament (impulsivitat) i atenció.


Foto: Mercè Martínez oferirà una sessió de contes amb el Dia de la Conscienciació sobre el TDAH / Mercè Martínez

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un total de 241 alumnes de 3er de Primària participen al Visquem l'Ajuntament l’Ajuntament
28 Maig 2024 12:24 - RedaccióUn total de 241 alumnes de 3er de Primària participen al Visquem l'Ajuntament l’Ajuntament

L’activitat Visquem l’Ajuntament, que cada any ofereix el Consistori als centres educatius de Primària [ ... ]

Parada informativa al mercat setmanal amb motiu del Dia Mundial sense fum
28 Maig 2024 12:19 - RedaccióParada informativa al mercat setmanal amb motiu del Dia Mundial sense fum

Santa Perpètua commemorarà el 30 de maig el Dia sense fum amb una parada informativa al mercat ambulant [ ... ]

La riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli
28 Maig 2024 11:54 - RedaccióLa riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli

Aquest mes de maig s’ha complert un any del vessament de 1.000 m3 d’oli vegetal a la riera Seca [ ... ]