hola

Espiral Catalunya i l’AFA de l’Escola Santa Perpètua commemoren el proper 27 d’octubre el Dia de la Conscienciació sobre el TDAH ( (Trastorn per Dèficit d’Atenció amb o sense Hiperactivitat) amb l’organització d’un berenar solidari i un conta contes inclusius. L’activitat s’iniciarà a les 16.45 hores i tindrà lloc a l’Escola Santa Perpètua. La sessió de contes anirà a càrrec de la narradora, bibliotecària escolar i mestra d’educació infantil, Mercè Martínez, d’Un Conte al Sac. L’activitat és gratuïta i oberta a tots els públics i edats però cal confirmar aquest assistència a través d’aquest enllaç de google forms https://forms.gle/orSdABd5Zq45D3VJ6.

«Amb aquesta activitat, les entitats volem fomentar, de manera lúdica; la inclusió, la conscienciació i l’empatia cap al món de la diversitat», ha explicat Espiral. L’entitat també ha assenyalat que la finalitat d’aquest dia és reduir l’estigma del TDAH i afavorir el reconeixement i la detecció precoç. Per la seva part, l’AFA de l’Escola Santa Perpètua ha detallat la importància de sensibilitzar la comunitat educativa, treballar per la inclusió, lluitar contra l’estigmatització i donar suport a les famílies i els infants que pateixen aquest o qualsevol altre tipus de trastorns.

Durant la jornada del 27 d’octubre, la façana de l’Ajuntament lluirà un llaç taronja i els llums de la font de la rotonda de la Font s’encendran també d’aquest color per commemorar el Dia de la Conscienciació sobre el del TDAH. Aquest és trastorn del neurodesenvolupament que inhibeix la capacitat de regular l’activitat (hiperactivitat), pensaments i comportament (impulsivitat) i atenció.


Foto: Mercè Martínez oferirà una sessió de contes amb el Dia de la Conscienciació sobre el TDAH / Mercè Martínez

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]