hola

La Regidoria d'Infància i Adolescència compta amb dos equips d'Agents Socials que ja han iniciat la seva tasca aquest curs.

L'equip format per Marc Casamiquela, Carol Morales, Míriam Enciso i Jesús Tejada, són referents a les escoles de Primària; i l'equip format per Marina Moliner, Xavier Rodríguez i Sara Galera, ho són dels instituts de Secundària. La seva tasca és donar suport al seguiment de l’alumnat i promoure l’apoderament de l’alumnat a partir de l’aprenentatge d’habilitats i el desenvolupament de valors aconseguint una cohesió grupal que beneficiï a la convivència i el benestar a l’aula.

Segons expliquen des de la Regidoria, el programa té dues línies d’intervenció. La primera és d’acció grupal fent dinàmiques i tallers per treballar la cohesió de grup, fomentar la igualtat i l’afectivitat. La segona línia d’intervenció és la individual, on s’ofereix acompanyament personalitzat a determinat alumnat conjuntament amb l’escola i la família.

En anys anteriors, aquestes dinàmiques han tingut molt bona rebuda als centres tant per part de l’alumnat com per part del professorat, fent una molt bona valoració de l’impacte obtingut. Els agents expliquen que aquest és el motiu pel qual ja fa més de cinc anys que realitzen les activitats als centres. A part de les intervencions als centres educatius, aquest equips també fan tasques en horari no lectiu, al medi obert (observacions i deteccions al carrer) i a l’Espai Jove La Promotora.


Foto: Una de les activitats dels agents socials amb alumnat / Reg Educació

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]