hola

La Regidoria d'Infància i Adolescència compta amb dos equips d'Agents Socials que ja han iniciat la seva tasca aquest curs.

L'equip format per Marc Casamiquela, Carol Morales, Míriam Enciso i Jesús Tejada, són referents a les escoles de Primària; i l'equip format per Marina Moliner, Xavier Rodríguez i Sara Galera, ho són dels instituts de Secundària. La seva tasca és donar suport al seguiment de l’alumnat i promoure l’apoderament de l’alumnat a partir de l’aprenentatge d’habilitats i el desenvolupament de valors aconseguint una cohesió grupal que beneficiï a la convivència i el benestar a l’aula.

Segons expliquen des de la Regidoria, el programa té dues línies d’intervenció. La primera és d’acció grupal fent dinàmiques i tallers per treballar la cohesió de grup, fomentar la igualtat i l’afectivitat. La segona línia d’intervenció és la individual, on s’ofereix acompanyament personalitzat a determinat alumnat conjuntament amb l’escola i la família.

En anys anteriors, aquestes dinàmiques han tingut molt bona rebuda als centres tant per part de l’alumnat com per part del professorat, fent una molt bona valoració de l’impacte obtingut. Els agents expliquen que aquest és el motiu pel qual ja fa més de cinc anys que realitzen les activitats als centres. A part de les intervencions als centres educatius, aquest equips també fan tasques en horari no lectiu, al medi obert (observacions i deteccions al carrer) i a l’Espai Jove La Promotora.


Foto: Una de les activitats dels agents socials amb alumnat / Reg Educació

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]