hola

La Regidoria d'Infància i Adolescència compta amb dos equips d'Agents Socials que ja han iniciat la seva tasca aquest curs.

L'equip format per Marc Casamiquela, Carol Morales, Míriam Enciso i Jesús Tejada, són referents a les escoles de Primària; i l'equip format per Marina Moliner, Xavier Rodríguez i Sara Galera, ho són dels instituts de Secundària. La seva tasca és donar suport al seguiment de l’alumnat i promoure l’apoderament de l’alumnat a partir de l’aprenentatge d’habilitats i el desenvolupament de valors aconseguint una cohesió grupal que beneficiï a la convivència i el benestar a l’aula.

Segons expliquen des de la Regidoria, el programa té dues línies d’intervenció. La primera és d’acció grupal fent dinàmiques i tallers per treballar la cohesió de grup, fomentar la igualtat i l’afectivitat. La segona línia d’intervenció és la individual, on s’ofereix acompanyament personalitzat a determinat alumnat conjuntament amb l’escola i la família.

En anys anteriors, aquestes dinàmiques han tingut molt bona rebuda als centres tant per part de l’alumnat com per part del professorat, fent una molt bona valoració de l’impacte obtingut. Els agents expliquen que aquest és el motiu pel qual ja fa més de cinc anys que realitzen les activitats als centres. A part de les intervencions als centres educatius, aquest equips també fan tasques en horari no lectiu, al medi obert (observacions i deteccions al carrer) i a l’Espai Jove La Promotora.


Foto: Una de les activitats dels agents socials amb alumnat / Reg Educació

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]