hola

El Programa d’Acom­panyament Educatiu, PAE – Baobab, es posa en marxa i torna a repetir experiència per aquest curs 2022/2023.

Es tracta d’un servei municipal adreçat als centres escolars públics de Primària i Secundària de Santa Perpètua per tal de millorar l’aprenentatge de l’alumnat i la seva integració educativa, cultural i lingüística. Per al present curs hi ha un total de vuitanta-dos alumnes inscrits de les escoles Bernat de Mogoda, Santa Perpètua i dels instituts Rovira-Forns, Estela Ibèrica i l’Institut Escola Santiga.

L’objectiu del servei és poder oferir un suport a la tasca educativa que realitza l’escola i la família, fora de l’horari lectiu. D’aquesta manera, l’alumnat pot consolidar i ampliar l’aprenentatge de les competències bàsiques i transversals, com també desenvolupar competències d’organització, planificació i desenvolupament en relació amb l’estudi i l’acompliment de tasques educatives diverses. El PAE vol millorar els resultats acadèmics dels participants i combatre l’abandonament prematur del sistema educatiu.

Aquest any com a novetat, el Casal Cívic serà també centre del PAE per a l’alumnat de l’ESO de l’Institut Escola Santiga i de l’Estela Ibèrica. Des de la Regidoria d’Educació es destaca la importància “d’un acompanyament socioeducatiu per la millora de l’èxit escolar incidint en l’alumnat, les famílies i la col·laboració amb l’escola”.


Foto: Mural del PAE-Baobab a l'Escola Bressol Municipal l'Espiga / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Sanitaris del CAP Santa Perpètua es mobilitzen contra el preacord signat amb l'ICS
30 Nov 2023 11:48 - RedaccióSanitaris del CAP Santa Perpètua es mobilitzen contra el preacord signat amb l'ICS

Sanitaris del CAP Santa Perpètua es van concentrar aquest dimecres 29 de novembre a les 14 hores davant [ ... ]

Santa Perpètua està en fase de preemergència a causa de la sequera
30 Nov 2023 11:04 - RedaccióSanta Perpètua està en fase de preemergència a causa de la sequera

Ahir dimecres 29 de novembre va entrar en vigor una nova etapa, no prevista inicialment, de la situació [ ... ]

L'Ajuntament i el Consorci de Residus del Vallès Occidental instal·len sis nous contenidors de recollida d'oli de cuina
30 Nov 2023 11:21 - RedaccióL'Ajuntament i el Consorci de Residus del Vallès Occidental instal·len sis nous contenidors de recollida d'oli de cuina

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental [ ... ]