hola

Santa Perpètua ha renovat les tres Flors d’Honor del moviment Viles Florides, que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC).

Viles Florides reconeix els municipis que treballen per a la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. La regidora d’Obres i Manteniments de l’Ajuntament de Santa Perpètua, Neus Garcia, ha expressat que en el certamen han valorat “els espais verds que hi ha al municipi, que aquí en tenim molts, però també tota la feina que es fa de la gestió del manteniment, el tipus de poda estructural i el tractament natural que fem als arbres i la majoria de la puntuació prové d’això”.

La regidora ha remarcat que Viles Florides “no és tenir més o menys flors, sinó que també es valora, per exemple, com es mantenen els espais verds, els sistemes de reg i el control de les plagues”. Un altre aspecte que el jurat posa en valor és la creació de nous espais verds i a Santa Perpètua enguany s’han valorat la plaça del 8 de març i l’arranjament del Camí de la Granja.

Santa Perpètua s’ha presentat al moviment Viles Florides des de l’any 2017 i ha anat revalidant les tres Flors d’Honor en cada ocasió. Garcia ha explicat que és important “mantenir aquestes Flors d’Honor que vam aconseguir el primer any que vam presentar-nos al moviment”. Viles Florides posa en valor la riquesa natural i paisatgística mitjançant el reconeixement públic d’aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.


Foto: Parc dels Ametllers / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]

L'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient
22 Abr 2024 11:18 - RedaccióL'Ajuntament reactivarà el Consell Municipal de Medi Ambient

L'Ajuntament de Santa Perpètua podrà reactivar el Consell Municipal de Medi Ambient després que en [ ... ]

L'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari
19 Abr 2024 12:49 - RedaccióL'AFA de l'Escola Bernat de Mogoda recull llibres i joguines per a un mercat solidari

L’AFA de l’Escola Bernat de Mogoda recull fins al 26 d’abril llibres i joguines per celebrar el [ ... ]