hola

Santa Perpètua ha renovat les tres Flors d’Honor del moviment Viles Florides, que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC).

Viles Florides reconeix els municipis que treballen per a la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. La regidora d’Obres i Manteniments de l’Ajuntament de Santa Perpètua, Neus Garcia, ha expressat que en el certamen han valorat “els espais verds que hi ha al municipi, que aquí en tenim molts, però també tota la feina que es fa de la gestió del manteniment, el tipus de poda estructural i el tractament natural que fem als arbres i la majoria de la puntuació prové d’això”.

La regidora ha remarcat que Viles Florides “no és tenir més o menys flors, sinó que també es valora, per exemple, com es mantenen els espais verds, els sistemes de reg i el control de les plagues”. Un altre aspecte que el jurat posa en valor és la creació de nous espais verds i a Santa Perpètua enguany s’han valorat la plaça del 8 de març i l’arranjament del Camí de la Granja.

Santa Perpètua s’ha presentat al moviment Viles Florides des de l’any 2017 i ha anat revalidant les tres Flors d’Honor en cada ocasió. Garcia ha explicat que és important “mantenir aquestes Flors d’Honor que vam aconseguir el primer any que vam presentar-nos al moviment”. Viles Florides posa en valor la riquesa natural i paisatgística mitjançant el reconeixement públic d’aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.


Foto: Parc dels Ametllers / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El podcast SPM és Voluntariat compleix un any
05 Des 2023 13:53 - RedaccióEl podcast SPM és Voluntariat compleix un any

El Punt de Voluntariat i la Regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua continuen [ ... ]

Taller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc
05 Des 2023 13:40 - RedaccióTaller d’embolcall amb teles per tancar la temporada del’Aula del Parc

L’Aula del parc clou la temporada el diumenge 10 de desembre amb el taller familiar Embolcalla amb [ ... ]

Entra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida
04 Des 2023 12:36 - RedaccióEntra en funcionament el nou dipòsit d'aigües de La Florida

Els treballs per posar en marxa el nou dipòsit d’aigües de la Florida han finalitzat i després [ ... ]