hola

El Consell Infantil Municipal (CIM) treballarà aquest curs sobre el reciclatge i la reducció del consum dels plàstics.Aquest va ser l'encàrrec que l'Ajuntament va fer ahir als representants de l'alumnat de cinquè i sisè de tots els centres educatius de Santa Perpètua. La primera trobada es va desenvolupar al Casal Cívic i Comunitari de Santa Perpètua.

El regidor d'educació, Pere García, ha explicat que aquest tema medi ambiental ha agradat molt als representants de CIM que ahir mateix ja començaven a qüestionar-se sobre el reciclatge. García ha subratllat que després d'uns cursos tractant sobre els sentiments, "ara s'ha volgut fer un canvi d'àmbit temàtic". Les trobades del CIM aquest curs seran en un emplaçament diferent degut a problemes d'agenda amb l'Aula Vapor i es faran al Casal Cívic i Comunitari, situat a la plaça de Miquel Martí i Pol. El regidor d'Educació ha apuntat que un punt a favor és que aquest és un equipament en el qual conviuran infants i persones d'edat avançada.

El sistema de treball del CIM no ha variat i l'alumnat anirà treballant a classe sobre diversos aspectes que després els representants posaran en comú a les trobades del CIM. Al final del procés tindran unes conclusions i unes propostes que presentaran a l'Ajuntament a la Sala de Plens. Pere García ha subratllat que les persones que dinamitzaran aquest curs el CIM van encaixar molt bé ja ahir amb els infants i ha subratllat que és molt important perquè "el CIM és un treball que es pot fer si hi ha confiança i participació".

El Consell Infantil Municipal ha començat ja a caminar amb aquest encàrrec sobre reciclatge i reducció del consum dels plàstics que ahir li va fer l'Ajuntament. Demà dijous a la tarda es trobarà per primer cop el Consell d'Adolescents Municipal, també al Casal Cívic i Comunitari. En aquest cas, però, tot serà una mica diferent ja que aquest serà el primer curs en què el Consell d'Adolescents prendrà la seva forma. Tan és així que seran els mateixos joves els que redactin el reglament d'aquest nou òrgan de l'Ajuntament i també faran la proposta de la temàtica a treballar. Per al regidor d'Educació és primordial la implicació dels joves en un òrgan com és el Consell d'Adolescents que té per objectiu empoderar-los i exposar els temes que els preocupen.


Foto: Primera trobada del CIM d'aquest curs escolar / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València
24 Maig 2024 12:15 - RedaccióLa propera setmana s'inicia la prova pilot de la zona taronja a l’aparcament del carrer de València

La propera setmana començarà la prova pilot de la zona taronja en l’aparcament del carrer de València [ ... ]

El Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats
24 Maig 2024 11:38 - RedaccióEl Casal Popular inaugura la seva seu amb diverses activitats

El Casal Popular Pit Roig inaugura la seva nova seu situada a la plaça de l’Església amb activitats [ ... ]

Catorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central
24 Maig 2024 09:19 - RedaccióCatorze equips posen a prova el seu prototip de vehicle elèctric al circuit del parc Central

Catorze equips formats per alumnat de cicles formatius del grau superior d’automoció d’arreu de [ ... ]