hola

La Policia Local de Santa Perpètua ha tingut un cap de setmana amb actuacions diverses entre les quals destaca la dissolució d'una concentració de vehicles, evitar l'ocupació d'un habitatge i un accident de trànsit al carrer de Sant Isidre en la cruïlla amb el carrer d'Anselm Clavé.

La nit de divendres 28 d'octubre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra van muntar un dispositiu policial conjunt de vigilància davant l'arribada de nombrosos vehicles al polígon Can Bernades-Sobirà. Aquestes concentracions es convoquen a través de xarxes socials o de plataformes de missatgeria, segons ha informat el cap de la Policia Local, Xavi López, que ha confirmat que davant de la presència policial contínua els vehicles congregats van optar per marxar. López ha apuntat que aquest tipus de concentracions acostumen ser incíviques amb les normes de trànsit i es van denunciar algunes infraccions de conducció i també de modificacions de vehicles.López ha explicat que les modificacions dels vehicles de turisme requereixen en la majoria de casos una inspecció tècnica de vehicles extraordinària que els propietaris no solen passar i generen infracció.

A primera hora del matí del dissabte 29 d'octubre, la Policia Local va ser alertada gràcies a un avís ciutadà al 112 que s'estava produint una ocupació d'un habitatge al barri de La Florida. El cap de la Policia Local, Xavi López, ha descrit com els agents van localitzar a l'interior de l'habitatge dues persones i van poder comprovar que acabaven d'accedir. La policia va identificar-les i les va fer fora de l'immoble. Aquestes persones han estat denunciades penalment i hauran de comparèixer als Jutjats de Sabadell properament.

El cap de la Policia Local, Xavi López, ha demanat que en cas de presenciar una ocupació, avisar immediatament és clau per poder evitar-la i poder expulsar les persones que entren il·legalment en un habitatge.


Foto: Imatge d'arxiu d'un control de la Policia Local de Santa Perpètua / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]