hola

Gairebé un centenar de quilos d'aliments va lliurar ahir l'Escola Barcanova a l’entitat local Cabàs Solidari, gestora del magatzem d’aliments de l’Ajuntament de Santa Perpètua. L’Escola Barcanova va posar en marxa una campanya de recollida d’aliments entre el professorat i l’alumnat coincidint amb el 16 d’octubre el Dia Mundial dels Aliments. La idea va sorgir del Comitè ambiental de l’Escola Barcanova que és l’òrgan del centre encarregat de vetllar per la cura del medi ambient i també s’encarrega de proposar accions per participar en aquest objectiu, segons va explicar l'educador del centre Albert Llaurens que va afegir que la majoria d'aliments recollits van ser pasta, llegums i conserves. El centre educatiu vol repetir aquesta iniciativa el proper any segons va expressar Llaurens que va afirmar que havia estat "un plaer" visitar les instal·lacions del magatzem municipal d'aliments i atendre les explicacions dels voluntaris del Cabàs Solidari que "entreguen el seu cor" en aquesta tasca. L'educador va destacar que havia estat "una molt bona experiència" per a l'alumnat.

Per la seva banda, el voluntari del Cabàs Solidari Joan Balaguer va expressar que la iniciativa de l'Escola Barcanova havia estat "molt maca" i va recordar que moltes escoles del municipi participen amb campanyes de recolllida d'alimnets que posteriorment donen a l'entitat. Un altra voluntari Antonio Moreno va assenyalar que van explicar les característiques del magatzem i el seu funcionament i va comentar que una de les coses que "més agraden als alumnes és el congelador" que es troba entre els 10 i 17 graus sota zero.

A l'acte de lliurament dels aliments van assistir l'alcaldessa de Santa Perpetua, Isabel Garcia; la regidora de Serveis Socials, Ana Bajo, i el president del Cabàs Solidari, Miquel Àngel Rodríguez. Rodriguez va informar a l'alumnat de l'Escola Barcanova que actualment l'entitat s'atèn a 240 famílies i que es distribuiexen una mitjana de 20 quilos al mes per persona. També va comentar que es porta el menjar a 17 domicilis per a persones que no es poden desplaçar fins al cabàs solidari.


Foto: Alumnat i professorat de l'Escola Barcanova amb l'alcaldessa, la regidora de Serveis Socials i els voluntaris del Cabàs Solidari / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un total de 241 alumnes de 3er de Primària participen al Visquem l'Ajuntament l’Ajuntament
28 Maig 2024 12:24 - RedaccióUn total de 241 alumnes de 3er de Primària participen al Visquem l'Ajuntament l’Ajuntament

L’activitat Visquem l’Ajuntament, que cada any ofereix el Consistori als centres educatius de Primària [ ... ]

Parada informativa al mercat setmanal amb motiu del Dia Mundial sense fum
28 Maig 2024 12:19 - RedaccióParada informativa al mercat setmanal amb motiu del Dia Mundial sense fum

Santa Perpètua commemorarà el 30 de maig el Dia sense fum amb una parada informativa al mercat ambulant [ ... ]

La riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli
28 Maig 2024 11:54 - RedaccióLa riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli

Aquest mes de maig s’ha complert un any del vessament de 1.000 m3 d’oli vegetal a la riera Seca [ ... ]