hola

Gairebé un centenar de quilos d'aliments va lliurar ahir l'Escola Barcanova a l’entitat local Cabàs Solidari, gestora del magatzem d’aliments de l’Ajuntament de Santa Perpètua. L’Escola Barcanova va posar en marxa una campanya de recollida d’aliments entre el professorat i l’alumnat coincidint amb el 16 d’octubre el Dia Mundial dels Aliments. La idea va sorgir del Comitè ambiental de l’Escola Barcanova que és l’òrgan del centre encarregat de vetllar per la cura del medi ambient i també s’encarrega de proposar accions per participar en aquest objectiu, segons va explicar l'educador del centre Albert Llaurens que va afegir que la majoria d'aliments recollits van ser pasta, llegums i conserves. El centre educatiu vol repetir aquesta iniciativa el proper any segons va expressar Llaurens que va afirmar que havia estat "un plaer" visitar les instal·lacions del magatzem municipal d'aliments i atendre les explicacions dels voluntaris del Cabàs Solidari que "entreguen el seu cor" en aquesta tasca. L'educador va destacar que havia estat "una molt bona experiència" per a l'alumnat.

Per la seva banda, el voluntari del Cabàs Solidari Joan Balaguer va expressar que la iniciativa de l'Escola Barcanova havia estat "molt maca" i va recordar que moltes escoles del municipi participen amb campanyes de recolllida d'alimnets que posteriorment donen a l'entitat. Un altra voluntari Antonio Moreno va assenyalar que van explicar les característiques del magatzem i el seu funcionament i va comentar que una de les coses que "més agraden als alumnes és el congelador" que es troba entre els 10 i 17 graus sota zero.

A l'acte de lliurament dels aliments van assistir l'alcaldessa de Santa Perpetua, Isabel Garcia; la regidora de Serveis Socials, Ana Bajo, i el president del Cabàs Solidari, Miquel Àngel Rodríguez. Rodriguez va informar a l'alumnat de l'Escola Barcanova que actualment l'entitat s'atèn a 240 famílies i que es distribuiexen una mitjana de 20 quilos al mes per persona. També va comentar que es porta el menjar a 17 domicilis per a persones que no es poden desplaçar fins al cabàs solidari.


Foto: Alumnat i professorat de l'Escola Barcanova amb l'alcaldessa, la regidora de Serveis Socials i els voluntaris del Cabàs Solidari / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'APP de la zona vermella registra més de 3.500 estacionaments durant les tres primeres setmanes
29 Nov 2023 09:38 - RedaccióL'APP de la zona vermella registra més de 3.500 estacionaments durant les tres primeres setmanes

Durant les tres primeres setmanes de funcionament de l'app de la zona vermella i de la zona de càrrega [ ... ]

Santa Perpètua rep una subvenció per iniciar el Pla Educatiu d'Entorn
29 Nov 2023 11:08 - RedaccióSanta Perpètua rep una subvenció per iniciar el Pla Educatiu d'Entorn

Santa Perpètua està en disposició d'iniciar al Pla Educatiu d'Entorn després de rebre la subvenció [ ... ]

El Gran Recapte recull gairebé 3.000 quilos d'aliments
28 Nov 2023 13:09 - RedaccióEl Gran Recapte recull gairebé 3.000 quilos d'aliments

El Gran Recapte d'Aliments va aconseguir gairebé 3.000 quilos en la donació física que es va realitzar [ ... ]