hola

Gairebé un centenar de quilos d'aliments va lliurar ahir l'Escola Barcanova a l’entitat local Cabàs Solidari, gestora del magatzem d’aliments de l’Ajuntament de Santa Perpètua. L’Escola Barcanova va posar en marxa una campanya de recollida d’aliments entre el professorat i l’alumnat coincidint amb el 16 d’octubre el Dia Mundial dels Aliments. La idea va sorgir del Comitè ambiental de l’Escola Barcanova que és l’òrgan del centre encarregat de vetllar per la cura del medi ambient i també s’encarrega de proposar accions per participar en aquest objectiu, segons va explicar l'educador del centre Albert Llaurens que va afegir que la majoria d'aliments recollits van ser pasta, llegums i conserves. El centre educatiu vol repetir aquesta iniciativa el proper any segons va expressar Llaurens que va afirmar que havia estat "un plaer" visitar les instal·lacions del magatzem municipal d'aliments i atendre les explicacions dels voluntaris del Cabàs Solidari que "entreguen el seu cor" en aquesta tasca. L'educador va destacar que havia estat "una molt bona experiència" per a l'alumnat.

Per la seva banda, el voluntari del Cabàs Solidari Joan Balaguer va expressar que la iniciativa de l'Escola Barcanova havia estat "molt maca" i va recordar que moltes escoles del municipi participen amb campanyes de recolllida d'alimnets que posteriorment donen a l'entitat. Un altra voluntari Antonio Moreno va assenyalar que van explicar les característiques del magatzem i el seu funcionament i va comentar que una de les coses que "més agraden als alumnes és el congelador" que es troba entre els 10 i 17 graus sota zero.

A l'acte de lliurament dels aliments van assistir l'alcaldessa de Santa Perpetua, Isabel Garcia; la regidora de Serveis Socials, Ana Bajo, i el president del Cabàs Solidari, Miquel Àngel Rodríguez. Rodriguez va informar a l'alumnat de l'Escola Barcanova que actualment l'entitat s'atèn a 240 famílies i que es distribuiexen una mitjana de 20 quilos al mes per persona. També va comentar que es porta el menjar a 17 domicilis per a persones que no es poden desplaçar fins al cabàs solidari.


Foto: Alumnat i professorat de l'Escola Barcanova amb l'alcaldessa, la regidora de Serveis Socials i els voluntaris del Cabàs Solidari / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]