hola

El dibuix de l’alumna del Col·legi Sagrada Família, Noa Rodríguez, serà la portada que il·lustri el plec especial infància i adolescència de l’Informatiu que s’edita l’11 de novembre. Aquesta jove de quart d’ESO ha guanyat el primer concurs escolar que la publicació municipal ha organitzat amb motiu del 20N, Dia Mundial dels drets dels infants.

La temàtica del plec i també del dibuix guanyador és el respecte a la diversitat. La proposta de Noa Rodríguez reflecteix en forma de mosaic la figura d’una cara on s’inclou la diversitat d’ètnia, religió, sexual o funcional, entre d’altres. El jurat del concurs, format per la redacció de l’Informatiu i el regidor de Comunicació, Marçal Solà, va destacar la qualitat de la proposta i la sensibilitat del dibuix.

Al concurs han participat un total de 34 dibuixos de 51 alumnes de l’escola Tabor, Col·legi Sagrada Família, Institut Estela Ibèrica i IE Santiga. El jurat va seleccionar 12 finalitzes i aquest dijous es van exposar les seves propostes durant un acte on es va a donar a conèixer la portada guanyadora. La sala de plens va acollir el lliurament de premis amb l’assistència de l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, el regidor de comunicació, Marçal Solà, d’educació Pere Garcia i la cap de comunicació Cesca Mejías. A més, membres de la redacció també van estar present a l’acte que va comptar amb més d’una cinquantena de persones. Tots els finalistes van rebre un obsequi. Gal·la Màrquez de sisè de Primària de l’IE Santiga i Laura Paredes de 3 de l'ESO de l’INS Estela Ibèrica van ser tercera i segona finalista, respectivament. Les seves propostes també van ser destacades pel jurat.

El concurs forma part de l’especial Informatiu Infància i adolescència que veurà la llum el divendres 11 de novembre i que inclou contingut periodístic elaborat per alumnat des de Primària a Secundària de les escoles Bernat de Mogoda, la Florida, Tabor, Sagrada Família, Barcanova, Estela Ibèrica i IE Santiga. El plec especial de vuit pàgines tractarà sobre el respecte a la diversitat, una temàtica proposada pels propis centres escolars.


Foto. Laura Paredes , Noa Rodríguez i Gal·la Márquez / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla
25 Abr 2024 13:31 - RedaccióUn incendi afecta a l'establiment Griñán, de la Rambla

L'establiment Griñan de la Rambla va patir ahir dimecres un incendi que va afectar a la zona de les [ ... ]

L’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis
24 Abr 2024 11:25 - RedaccióL’Oficina Local d’Habitatge i Rehabilitació amplia serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) finançarà amb un màxim de 200.000 euros durant el [ ... ]

El Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block
22 Abr 2024 12:21 - RedaccióEl Fènix desplega les seves ales amb l'èxit de la primera activitat del projecte, la fira urbana Block

La primera activitat del projecte Fènix va tenir lloc aquest dissabte 20 d’abril al parc dels Ametller. [ ... ]