hola

Avui dilluns 7 de novembre finalitza el termini per presentar sol·licituds a la convocatòria de subvencions a la instal·lació d’ascensors i a actuacions de millora de l’accessibilitat i de rehabilitació d’edificis.
L’Ajuntament de Santa Perpètua destina una partida de 100.000 euros amb l’objectiu de fomentar aquestes actuacions. La presentació de les sol·licituds s'ha de fer de manera telemàtica per a les comunitats de veïns i podrà fer-se presencialment si es tracta d'una persona física, propietària d'un habitatge on no hi hagi divisió horitzontal a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, prèvia sol·licitud de cita per la gestió de la presentació. L’Ajuntament ha establert dues línies d’ajut. La primera està vinculada a millorar l’accessibilitat i la instal·lació d’ascensors. La segona línia d’ajut correspon al foment de la rehabilitació d’edificis de tipologia residencial. Per consultar els detalls de la subvenció es pot entrar al web municipal..

Poden ser beneficiàries les juntes de comunitats de propietaris (divisió horitzontal), els propietaris d’edificis plurifamiliars d’habitatges (sense divisió horitzontal) i el propietaris d’habitatges unifamiliars, que compleixin els requisits que estableixen les bases que es poden consultar al web staperpetua.cat.

Segons dades incloses a la diagnosi i anàlisi del Pla local d’Habitatge, a Santa Perpètua el 57,2% dels edificis residencials tenen entre 21 i 50 anys. El document estableix que el parc d’habitatges és relativament modern i això fa que l’estat de conservació dels edificis sigui majoritàriament bo. Malgrat les dades que proporciona el cens, la realitat és una altra, ja que en força edificis de Can Folguera, l’estat de conservació és entre deficient i dolent, segons marca l'informe


Foto: Habitatges de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]

Comença el període de preinscripció per a Batxillerat
18 Abr 2024 12:16 - RedaccióComença el període de preinscripció per a Batxillerat

Aquest dijous 18 d'abril s'ha iniciat el període de preinscripció per a Batxillerat. Al municipi s'ofereixen [ ... ]