hola

Aquest dilluns 14 de novembre començaran les obres de la nova pèrgola fotovoltaica que es construirà a l’aparcament situat entre els carrers de Puig i Cadafalch i de García Nieto i de l’avinguda de l’Onze de Setembre.

El projecte, adjudicat a l’empresa Aeronaval de Construccions e Instalaciones per un pressupost de 577.648,07 euros, preveu la construcció d’una estructura metàl·lica de 1.500 m2 i inclou la instal·lació de tres punts de recàrrega dobles de 22 kW que permetran ampliar la xarxa municipal d’estacions de recarrega de vehicles elèctrics.

Els treballs ocuparan una zona d’aquest aparcament on no podran estacionar els vehicles. L’Ajuntament senyalitzarà aquest sector per informar de la prohibició. La resta de l’espai estarà obert. Aquest aparcament té una superfície de 8.100 m2 i s’ocuparà amb la nova instal·lació 1.500m2. El nou equipament combinarà la generació d’energia amb un nou espai social i cultural. La pèrgola subministrarà energia verda als edificis municipals dels voltants i fins i tot permetrà generar una comunitat ciutadana energètica.

Aquesta nova infraestructura és un dels projectes que s’emmarquen dins del Pla d’Inversions Municipals 2021-2023. El regidor de Canvi Climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández, s’ha mostrat satisfet amb l’inici d’aquesta actuació que “impulsa un projecte de transformació de la ciutat” i ha indicat que serà una infraestructura “molt important” ja que acollirà la instal·lació fotovoltaica “més potent i gran de Santa Perpètua que ens ajudarà a continuar avançant cap a una transició energètica i promoure noves comunitats energètiques”. L’edil també ha destacat que la nova infraestructura també comportarà un nou equipament sociocultural de la ciutat.


Foto: Imatge virtual / Ajuntament de Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Un total de 241 alumnes de 3er de Primària participen al Visquem l'Ajuntament l’Ajuntament
28 Maig 2024 12:24 - RedaccióUn total de 241 alumnes de 3er de Primària participen al Visquem l'Ajuntament l’Ajuntament

L’activitat Visquem l’Ajuntament, que cada any ofereix el Consistori als centres educatius de Primària [ ... ]

Parada informativa al mercat setmanal amb motiu del Dia Mundial sense fum
28 Maig 2024 12:19 - RedaccióParada informativa al mercat setmanal amb motiu del Dia Mundial sense fum

Santa Perpètua commemorarà el 30 de maig el Dia sense fum amb una parada informativa al mercat ambulant [ ... ]

La riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli
28 Maig 2024 11:54 - RedaccióLa riera Seca recupera el seu estat un any després del vessament d’oli

Aquest mes de maig s’ha complert un any del vessament de 1.000 m3 d’oli vegetal a la riera Seca [ ... ]