hola

Representants de les entitats socials del municipi han presentat a l’Ajuntament de Santa Perpètua la proposta d’elaboració d’un Pla d’acció social municipal per integrar totes les accions i programes dirigits als col·lectius més vulnerables, basat en la col·laboració i participació mútua entre la societat civil i l’administració local amb la voluntat de millorar les polítiques d’atenció a les persones i les relacions comunitàries al municipi. La proposta ha estat impulsada per les associacions veïnals Can Folguera, Centre Vila, CJ La Florida, La Creueta i Gaudeix Mas Costa i les entitats Santa Perpètua Solidària, ASPERPOL i l’Associació Cultural Comunitat Musulmana.

L’alcaldessa, Isabel Garcia, acompanyada dels regidors Marçal Solà i Ana Bajo es va reunir amb una delegació d’aquestes entitats a la Sala de Plens. “Hem expressat la nostra voluntat de col·laborar i participar de manera activa en les polítiques socials que el nostre municipi presta, davant de la situació de crisis successives i de la manera que està impactant en tots els col·lectius, però especialment en els més vulnerables”, ha manifestat Josep Sánchez, portaveu de les entitats. “Ens hem emplaçat en un futur proper tornar-nos a veure i anar aprofundint de manera més precisa en tot allò en què podem treballar junts i fer realitat aquests objectius”, ha afegit Sánchez.

Per la seva part, l’alcaldessa ha agraït la implicació de les persones participants “perquè demostren tenir interès per tot el que passa al nostre municipi i aquesta voluntat de manera altruista de dedicar part del temps a construir i dur a terme millores i projectes per la qualitat de vida del nostre municipi”. “Aquesta ha estat una primera reunió, però espero i desitjo que puguem fer un molt bon treball de manera conjunta”, ha asseverat la primera edil.

 

Foto: La trobada va tenir lloc el 2 de novembre a la Sala de Plens / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Aquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM
18 Abr 2024 11:33 - RedaccióAquest divendres finalitza el període d'inscripció al programa Estiu SPM

  L’Ajuntament de Santa Perpètua ofereix la programació Estiu SPM que consta dels Casals d’estiu, [ ... ]

Obertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M
18 Abr 2024 11:07 - RedaccióObertes les inscripcions per al bus a demanda que funcionarà gratuïtament el 12M

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda oferirà el servei de bus urbà gratuït durant la propera [ ... ]

El consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia
18 Abr 2024 09:20 - RedaccióEl consum domèstic d'aigua baixa durant el primer trimestre fins al 153 litres per habitant i dia

Els consums domèstics d’aigua de Santa Perpètua van baixar durant el primer trimestre de l’any [ ... ]