hola

L’organització Acció Escolta de Catalunya ha escollit Santa Perpètua per celebrar durant aquest cap de setmana la Indaba, una trobada dels caps escoltes, i l’Assemblea General Ordinària (AGO). Acció Escolta de Catalunya és una associació d’escoltisme que acull un miler d’infants, adolescents, joves i voluntaris que guien la tasca educativa d’Agrupaments Escoltes. L’escoltisme, segons explica l’entitat, "és un moviment d’educació en el lleure que busca formar persones actives, compromeses i participatives" i en el qual "els infants, adolescents i joves són els protagonistes del seu propi procés d’aprenentatge mitjançant activitats, rutes, sortides i campaments".

El primer acte serà el 19 de novembre al Centre Cívic Can Taió on els caps escoltes compartiran un espai conjunt per realitzar formacions i dinàmiques i poliran l’ideari de l’associació. El diumenge 20 de novembre, a la Promotora, l’Acció Escolta de Catalunya celebrarà l’Assemblea General Ordinària, que comptarà amb l’assistència i cloenda de l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia.

L’associació ha explicat que tradicionalment "la Indaba s’acostuma a realitzar-se en alguna població on hi ha un Agrupament Escolta" però que s’ha escollit Santa Perpètua, on no n’hi ha, "perquè l’objectiu és portar l’escoltisme a la població i obrir un nou Agrupament Escolta al territori". Està previst que aquest cap de setmana assisteixin un total de 70 caps d’escoltes a les activitats programades als equipaments perpetuencs.

 

Foto: La Indaba se celebrarà al Centre Cívic de Can Taió demà 19 de novembre / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els robatoris en habitatges baixen un 46,6%
19 Abr 2024 09:52 - RedaccióEls robatoris en habitatges baixen un 46,6%

Els robatoris en habitatges van baixar un 46,6% durant el 2023. Aquesta és una de les dades destacades [ ... ]

Joves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block
19 Abr 2024 09:48 - RedaccióJoves del municipi organitzen aquest dissabte la primera fira urbana Block

Aquest dissabte 20 d’abril veu la llum la primera de les propostes sorgides de l’assemblea Fènix. [ ... ]

Més de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar
19 Abr 2024 09:30 - RedaccióMés de 250 alumnes del municipi participen a la I Jornada esportiva escolar

Més de 250 infants de cinquè de Primària de les escoles de Santa Perpètua van prendre part aquest [ ... ]