hola

SPM Ciutat Educadora, de Pau i Oportunitats és el lema que ha escollit l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda per celebrar aquest any tres diades que se celebren els propers dies.

Així, aquest eslogan inclou el Dia Internacional de les Ciutats Educadores, que és el 30 de novembre; el Dia Internacional de la Diversitat Funcional, que és el 3 de desembre; i el Dia Internacional del Voluntariat, que se celebra el 5 de desembre.

D’una banda, el Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) de Santa Perpètua celebra un any més el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. L’alcaldessa, Isabel Garcia, i el regidor d'Educació, Pere García, donaran lectura al manifest el dimecres 30 de novembre a partir de les 18 hores al Centre Cívic La Rambla. Abans de l’acte, se celebrarà un taller d’origami que es farà entre persones grans d’Activa la teva ment i alumnat de 1r d’ESO de l’INS Rovira-Forns del grup del PAE.

Pel que fa als actes del Dia de la Diversitat Funcional, el 2 de desembre a partir de les 18 hores s’han programat la lectura del manifest, una encesa d’espelmes, la instal·lació de carpes de diferents entitats perpetuenques que treballen per a diversitat funcional i una activitat de bàsquet inclusiu.

El darrer dia que se celebra és el del Voluntariat, que començarà el 23 de novembre amb l’inici de l’exposició Imatges de cura. Voluntariat i salut, cedida per la Federació Catalana de Voluntariat Social. A més, el mateix 5 de desembre s’estrenarà un podcast radiofònic per conèixer les experiències de persones voluntàries del municipi.

Foto: El bàsquet inclusiu és una de les activitats que s'inclouen / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Salut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”
22 Mar 2024 14:41 - RedaccióSalut anuncia en un comunicat que el CUAP s'inaugurarà “a l’estiu”

El Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Santa Perpètua s’inaugurarà aquest estiu, [ ... ]

L'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions
22 Mar 2024 14:26 - RedaccióL'OMIC ajuda a recuperar 70.000 euros a través de 160 reclamacions

  L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) va atendre l’any 2023 un total de [ ... ]

S’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta
22 Mar 2024 14:22 - RedaccióS’inicia la instal·lació d'una planta fotovoltaica a la nau municipal de la Creueta

L'Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda ha iniciat els treballs d’instal·lació d’una planta fotovoltaica [ ... ]