hola

 

El Gran Recapte d'Aliments ha sumat a Santa Perpètua 3.136 quilos a les portes dels supermercats Bon Àrea i Condis. Durant les jornades del 25 i 26 de novembre es va recuperar la donació física d'aliments en aquesta campanya solidària que es perllongarà fins al 6 de desembre.

Fins dimarts vinent es poden fer aportacions econòmiques a les línies de caixa dels supermercats de Santa Perpètua i també al Mercat Municipal, la Xarcuteria Subirats, la Xarcuteria Viñallonga, la peixateria Caleta Blava i el Pa Artesà. En el cas dels comerços de proximitat les aportacions es transformaran en producte fresc que es distribuirà en els lots d'alimentació per a les famílies més vulnerables.

El Banc d'Aliments ha destacat que al Bon Àrea es van recollir 1.148 quilos d'aliments i al Condis 1.988. Aquestes xifres són similars o una mica superiors a les recollides en aquestes mateixes superfícies l'any 2019, l'últim amb donació física d'aliments. L'organització ha volgut destacar que els preus no són els mateixos de 2019 i, per tant, valora molt positivament la solidaritat perpetuenca.

A la campanya del Gran Recapte d'Aliments s'hi han afegit amb donacions pròpies el Col·legi Sagrada Família, l'Institut Estela Ibèrica, l'Escola Barcanova, la cooperativa La Perpetuenca, Romo Real Estate i Distiller.

El delegat del Vallès Occidental del Banc dels Aliments, el perpetuenc Miquel Àngel Rodríguez, ha valorat com a èxit les aportacions d'aliments fetes a la campanya ja que malgrat l'augment de preus s'han sumat en els dos supermercats on es va fer enguany els mateixos quilos o una mica més que el darrer any que es va poder fer.Rodríguez ha agraït la feina feta pel voluntariat i la seva tenacitat ja que alguns van doblar torn per poder cobrir els dos dies.

El delegat del Banc d'Aliments s'ha mostrat molt satisfet amb la participació de donatius perpetuencs perquè o les famílies han fet més esforç econòmic o més persones s'han apropat a aquests dos centres a donar.

Fins al 6 de desembre es poden continuar fent aportacions a través del Mercat Municipal, la Xarcuteria Subirats, la Xarcuteria Viñallonga, la peixateria Caleta Blava i el Pa Artesà. Aquí es poden fer aportacions de mínim tres euros que després es transformaran en comandes de producte fresc que recollirà l'entitat per a la seva distribució en els lots mensuals d'aliments. Miquel Àngel Rodríguez subratlla aquesta novetat i destaca que l'entitat no rep diners sinó aliments. El delegat del Banc d'Aliments ha volgut destacar la feina que s'ha fet en alguns centres educatius sobre aquesta campanya.


Foto: En aquesta edició la recollida presencial s'ha realitzat en el Condis i en el Bon Àrea / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Escola Bernat de Mogoda se suma a la commemoració del 25N
28 Nov 2023 09:55 - RedaccióL'Escola Bernat de Mogoda se suma a la commemoració del 25N

La comunitat educativa i les famílies de l'Escola Bernat de Mogoda s'han sumat a la commemoració del [ ... ]

La Policia Nacional intervé 80 quilos de cocaïna a Santa Perpètua i deté tres membres per tràfic de drogues
27 Nov 2023 14:16 - RedaccióLa Policia Nacional intervé 80 quilos de cocaïna a Santa Perpètua i deté tres membres per tràfic de drogues

La Policia Nacional ha detingut a Santa Perpètua de Mogoda tres membres d'un grup dedicat al tràfic [ ... ]

L'INS Estela Ibèrica ret homenatge a les víctimes de les violències masclistes
27 Nov 2023 11:21 - RedaccióL'INS Estela Ibèrica ret homenatge a les víctimes de les violències masclistes

L'alumnat i professorat de l'Institut Estela Ibèrica va retre homenatge a totes les víctimes de les [ ... ]